Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юнаки з Верхнього Коропця розбили однолітків із "Дерцена" (ФОТО)
14:13
Юнаки з Верхнього Коропця розбили однолітків із "Дерцена" (ФОТО)
Про чергове юнацьке дербі на Мукачівщині читайте далі.

Юнаки з Верхнього Коропця розбили однолітків із На відміну від матчу дорослих цей двобій пройшов за суттєвої переваги господарів, які вважались фаворитами цього протистояння. Протягом першого тайму Вірзбицький, Ващинець та Балаж зробили силу силенну середніх розрізних передач на хід Пекарю. «Карпати» могли забити вже на 6-й хвилині. Ващинець віддав по правому флангу на Пфайфера, а Едуард перевів у штрафний майданчик. Найпрудкішим там був Барта, який пробивав, та один із опонентів в останній момент відчайдушно заблокував його постріл.

Через дві хвилини на завершенні стрімкої атаки по центру Пекар вибіг на воротаря й цілив у лівий, вільний від голкіпера, кут, однак круглий полетів у сантиметрах від стійки із зовнішньої сторони брами. Ще через три хвилини пожвавився лівий фланг атаки «Карпат», звідки Балаж зробив якісну навісну передачу на лінію воротарського майданчика, на відрізок ближче до його лівого кута. Ващинець вчасно опинився саме там, підставив голову й влучив у рамку, та Копас продемонстрував чудову реакцію й відбив.

Та гол все ж відбувся вже в середині тайму. Одна з численних масованих атак по центру, за участю Пфайфера, Русина, Балажа та Барти, завершилась черговим вибіганням останнього з них на воротаря. На відміну від попередніх спроб, цього разу Роберт поклав м’яча точно під праву стійку, повз спантеличеного воротаря – 1:0.

Підопічні Решка не зупинялись і трохи згодом нарешті  спрацювала атака лівим флангом за участю Луця, Вірзбицького та Барти. Цього разу Ференц асистував партнеру з допомогою прострілу в карну зону, де політ круглого підкорегував у той же правий кут настирний Пекар – 2:0. Гості не могли похизуватись такими досягненнями. Відносна небезпека від них зрідка виникала зі штрафних. Та центральні захисники «Карпат» Орос та Русин надійно відіграли біля своїх воріт.

Другий тайм мало чим відрізнявся від першого. Хіба ближче до його завершення спека змусила гравців обох колективів трохи збавити оберти. Та на його початку м’яч більше знаходився на половині поля «Дерцена». Нарешті спрацювала одна з численних атак правим флангом зі зміщенням до центру. На її завершенні Балаж скинув під удар Вірзбицькому, а Віктор знову пробив у правий кут. Цього разу Копас відчайдушно стрибав та не дістав круглого – 3:0. Через чотирнадцять хвилин господарі могли довести рахунок до непристойного. На завершенні атаки по центру Орос дальнім пасом знайшов на лівому краї штрафного майданчика Балажа. Віктор влучив у ближній кут, та Копас парирував цей досить складний удар.

На 61-й хвилині у гравців «Дерцена» була найкраща нагода на гол престижу. На завершенні стрімкої контратаки по центру Бейреш коротко віддав під удар Дудашу. І хоча Роберт завдав першого влучного удару своєї команди в цій грі, та Чоря правильно обрав позицію й відбив цей постріл.

Перемога дозволила «Карпатам» й надалі триматись за хвіст «Локомотива». Та вже наступного тижня в гості до підопічних Решка приїде набагато потужніший опонент із Баранинців, навіть нічия проти якого зробить честь гравцям із Верхнього Коропця.

А от юнаки «Дерцена» будуть без надії сподіватися на позитивний результат у важкому виїзному сусідському дербі в Нижньому Коропці, де втрата господарями навіть двох очок може остаточно позбавити їх можливості боротись за нагороди.        
 
 
Арбітр – Микола Мондик
Асистенти – Іван Біров та та Михайло Лялюк
Делегат ФФЗ – Іван Попович
 
село Лалово, стадіон «Карпат-арена», + 30 градусів, ясно, 60 глядачів
 
«Карпати» Верхній Коропець – «Дерцен» – 3:0

Голи: Барта, 23, Пекар, 30, Вірзбицький, 43.

«Карпати»: Владислав Чоря, Сергій Орос, Олександр Русин, Едуард Пфайфер, Сергій Сидор, Віктор Балаж, Василь Ващинець, Іван Луцьо, Віктор Вірзбицький, Ярослав Пекар, Роберт Барта.
Запасні: Василь Машіка, Олег Лопіт.
Тренер – Мирослав Решко.

«Дерцен»: Йосип Копас, Саболч Кіраль, Акош Горват, Густав Балла, Ерік Качов, Патрік Шоту, Василь Завітфолуші, Олександр Горонді, Роберт Дудаш, Максим Єгорцев, Жолт Бейреш.  
Тренер – Юлій Копас.
 Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 680 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: