Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Юні футболісти визначали кращого на Тячівщині
21:43
Юні футболісти визначали кращого на Тячівщині
25 квітня в м. Тячів на стадіоні ім. Л. Бийреша відбувся третій етап обласних змагань з футболу на приз клубу «Шкіряний м’яч».

25 квітня в м. Тячів на стадіоні ім. Л. Бийреша відбувся третій етап обласних змагань з футболу на приз клубу «Шкіряний м’яч» сезону 2014-2015 років.

На змагання з’їхались команди з м. Хуст, Хустського, Рахівського та Тячівського районів. Участь у змаганнях взяли команди 2002, 2003, 2004 р.н., – інформує прес-служба Тячівської РДА.

Спортивний захід розпочався з Державного Гімну України після чого присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих в зоні АТО.

Головний суддя змагань Федір Приходько роз’яснив юним спортсменам регламент змагань.

Відтак учасників привітав завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Василь Герчак та заступник міського голови Тіберій Мейсарош. Василь Васильович від імені керівництва Тячівської РДА привітав всіх учасників та представників команд, наголосив, що райдержадміністрація належним чином підтримує розвиток дитячого юнацького футболу на Тячівщині і тому дуже приємно, що саме цього року випала нагода приймати такі всеукраїнські змагання «Шкіряний м’яч», які піднімають та вдосконалюють рівень дитячого-юнацького футболу.

Варто відзначити, що команди грали самовіддано і всі юні футболісти показали непогану спортивну майстерність, але кращими з них стали :

У віковій категорії 2004 року народження

1 місце – м. Хуст;
2 місце – Рахівський район;
3 місце – Тячівський район.

У віковій категорії 2003 року народження

1 місце – Тячівський район;
2 місце – м. Хуст;
3 місце – Хустський район;

У віковій категорії 2002 року народження

1 місце – Тячівський район;
2 місце – Хустський район;
3 місце – м. Хуст.

Усі призери та переможці змагань були нагороджені грамотами, медалями та кубками.

Після чого було вручено іменну медаль ветерану Тячівського спорту, заслуженому вчителю фізичного виховання та володарю срібної медалі всесоюзного рівня з футболу Талапку Степану Андрійовичу.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 729 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: