Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юні кінчешські «соколи» перемогли однолітків з Невицького
11:29
Юні кінчешські «соколи» перемогли однолітків з Невицького
У матчі 7-го туру Західної зони, юнаки ФК «Невицький замок» завітали в гості до Кінчеша.

Юні кінчешські «соколи» перемогли однолітків з Невицького
Поєдинок відразу показав, що гра буде нерівною, адже з першого свистка арбітра, у команді гостей не дораховувались двох гравців. Маючи перевагу в два гравці, команда господарів почала діяти агресивніше, раз по раз виходячи в атаку. Після декількох невдалих прострілів з флангу, а також дальніх ударів, «соколята» все ж зуміли відкрити рахунок у матчі на 14 хвилині. Мате Варга після помилки центральних захисників зумів прийняти м’яч у чужому штрафному, розвернувся та пробив у дальню «дев’ятку», голкіпер Невицького був безсилий.
 
А далі ситуація на полі кардинально змінилась. Невицькі юнаки спромоглися знайти в собі сили щоб відігратись. На 25 хв нападник гостей Михайло Повідайчик відгукнувся на пас від партнера та зумів проштовхнути м’яч у ворота суперника. А через 6 хвилин гості й взагалі вийшли вперед, дубль оформив все той же Повідайчик, який вийшовши віч-на-віч з голкіпером зумів його переграти.
 
Після цього голу, команди «перенесли» гру в центр поля, аж до завершення першого тайму.
 
Другий тайм знову активніше розпочали гості. Уже на 50 хвилині матчу вони зрівняли рахунок, Мате Варга оформив дубль, пробивши повз голкіпера.
 
Втома юнаків команди гостей давалась в знаки, адже грати в меншості з початку матчу не так вже й легко. Цей день став фартовим для нападника господарів Варги, який уже 3 хвилини оформив хет-трик. Кінчеш продовжував «насідати» на ворота суперників, що обернулось у черговий гол, знову відзначився Варга, вийшовши віч-на-віч з голкіпером гостей і перекинув його. А на 80 хв матчу рахунок став остаточним, 5-2 на користь «соколів». Переможний гол, як і всі за команду-господарів, провів Мате Варга, знову поціливши у верхній кут воріт.
 
Перша перемога юнаків із Кінчеша у цьому сезоні, і відразу ж з великим рахунком.


ФК «Сокіл» (Кінчеш) – ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» – 5:2
 
Сокіл: Денис Тренич, Віктор Гавран, Мартин Сіладі, Кріштоф Кіш, Даніел Іллар, Іштван Лакатош, Габор-Роберт Сабов, Адріан Рада, Владислав Лисий, Павло Петьовка, Мате Варга.
Запасні: Максим Зобов, Шандор Кіш, Крістіан Палфі, Владислав Вайчук, Мартин Гречин, Олександр Монастирецький, Норберт Сінка, Едмунд Вараді
Тренер – Василь Червеняк.
 
Невицьке: Ростислав Блох, Андрій Шитєв, Олександр Завацький, Владислав Бринько, Михайло Повідайчик, Владислав Іонін, Михайло Грошик, Володимир Ваниля, Василь Пішта.
Тренер: Валерій Угрин.
Юрій Піясюк
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 819 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: