Головна » Усі публікації » в Україні » Юні закарпатські футболістки треті на "Кубку надій ФФУ"
20:15
Юні закарпатські футболістки треті на "Кубку надій ФФУ"
З 15 по 17 червня у Тернополі відбувся регіональний етап дівочого турніру U-13 — "Кубок надій ФФУ", де змагались команди Західного регіону.

Юні закарпатські футболістки треті на У змаганні участь взяли 5 команд, які представляли Тернопільську, Івано-Франківську, Хмельницьку, Чернівецьку та Закарпатську області. Матчі відбулися на базі тернопільської ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту.

Церемонія нагородження пройшла 17 червня. Кубками та медалями переможниць та призерок нагородив виконавчий директор ТОФФ Мамус О.Д, член виконкому ТОФФ Яблонський А. Е. та головний суддя турніру Овчар М.М.

За підсумками змагань 1 місце посіла збірна Івано-Франківської області, 2 місце у Тернопільської області та третє — у Хмельницької.

За підсумками регіонального етапу "Кубка надій ФФУ" у Тернополі сформовано збірну Західного регіону, яка вирушає на Всеукраїнський етап змагань до Миколаєва.

Як розповів Федір Варга, який курирує в області розвиток жіночого футболу, наші спортсменки перемогли буковинок (4:0), львів’янок (6:1), поступилися тернополянкам (0:1) та дівчатам Поділля (1:3) й у підсумку розділили третє–четверте місця. Минулоріч були третіми. Нині трьох наших вихованок запросили в збірну Західного регіону, зокрема Ангеліну Король, Юлію Магеревич і Олександру Жеку.

Федір Золтанович також розповів, що в найближчих планах закарпаток – участь у чемпіонаті України. Зокрема в Калуші 22–28 серпня виступлять дівчата 1999–2000 років народження, а 9–15 вересня в Скадовську – спортсменки 2002–2003 рр. н.
Категорія: в Україні | Переглядів: 720 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: