Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юні залізничники дотиснули однолітків із Мукачівщини (ФОТО)
16:51
Юні залізничники дотиснули однолітків із Мукачівщини (ФОТО)
Про один із двох найбільш конкурентних матчів Західної зони читайте далі.

Юні залізничники дотиснули однолітків із Мукачівщини (ФОТО) Хоча головна увага прихильників юнацького футболу західної половини Закарпаття була прикута до Перечина, де відбувався один із центральних матчів другого кола, та двобій у Чопі мало поступався тому матчу за рівністю опонентів. Тому не дивно, що підсумкові рахунки цих двох матчів не витримують пошуків одинадцяти розбіжностей.

Майже весь перший тайм пройшов у несамовитій боротьбі в центрі поля та на підступах до штрафних майданчиків. Обидва колективи уважно грали в захисті й очікували на помилку від суперника.
Винятком із цього засушливого на моменти відрізку часу стали 12-та та 24-та хвилини. У першому випадку Маринець, на завершенні атаки гостей лівим флангом, скинув під удар Манчику. Дмитро цілив у дальню дев’ятку, та м’яч полетів над поперечиною.

У другому випадку Перегуда обрізався в 40-ка метрах від воріт. Цим скористався Пітт, який обікрав його. Євген змістився з центру трохи до лівого краю й віддав на Григорчука. Денис пробив із ходу повз ліву стійку.
Другий тайм був дещо цікавіший щодо небезпеки воротам й пройшов за переваги господарів. Не дивно, що рахунок досить швидко змінився.

За наслідками однієї з атак правим флангом Войницький заробив право на штрафний удар із 30-ти метрів. Денис Григорчук із цього  стандарту навісив у центр карного майданчика, а Валієв ударом головою спрямував круглого під поперечину. Фекете стрибав, та не дістав – 1:0.

Через сім хвилин Войницький виходив на ударну позицію на завершенні атаки по центру й змусив опонентів порушити проти себе правила в 20-ти метрах від воріт. Євген сам виконав цей стандарт ударом поруч із лівою стійкою. На 53-й хвилині партнери виводили Григорчука віч-на-віч із воротарем, та Фекете на якусь мить випередив Дениса й заволодів м’ячем.

Ще небезпечніше було через дві хвилини. Марчишак віддав по правому флангу на Маргітича, а Василь прострілив на одинадцять метрів на Пітта. Євген перекинув воротаря, та того підстрахував Тарахонич, який заблокував політ м’яча в двох метрах від лінії воріт.

На 69-й хвилині Войницький завершив наступ лівим флангом прострілом на дальню стійку на одного з партнерів. Фекете намагався перехопити цей пас, та не дістав його й залишився поза грою. Нападник «Локомотива» з вбивчої позиції цілив у дальній лівий кут, та м’яч полетів у сантиметрах від стійки із зовнішньої сторони брами.   
    
Завдяки цій перемозі «Локомотив» у турнірній таблиці випередив одразу дві коропецькі команди й застрибнув у першу п’ятірку Західної зони. Та вже в наступному турі на них очікує набагато складніше випробування виноробами із Бобовища, де навіть нічия виглядатиме чудовим результатом для них.

Що стосується «Нижнього Коропця», то вони матимуть швидше тренувальний, ніж бойовий, домашній матч із «Невицьким Замком», та ще через тиждень їх також очікує важка мандрівка в гості до непоступливого «Бобовища». 
 

м. Чоп, стадіон «Локомотив», +20 градусів, ясно,  100 глядачів
 
«Локомотив» – «Нижній Коропець» – 1:0
 
Голи: Валієв, 44.
 
«Локомотив»: Іван Кашуба, Євген Григорчук, Володимир Гіжан, Віталій Валієв, Олександр Сивак, Ярослав Яворів, Денис Григорчук, Василь Маргітич, Євген Пітт, Євген Войницький, Ігор Марчишак.
Запасні: Олександр Адам, Мате Товт, Василь Павлик, Андрій Гаян.
Тренер – В. Марченко.
 
«Нижній Коропець»: Тимофій Фекете, Артур Маринець, Віталій Шефер, Михайло Горки, Василь Цанько, Василь Перегуда, Юрій Кізман, Дмитро Манчик, Сергій Орос, Денис Гей, Анатолій Тарахонич.   
Запасні: Микола Цанько, Віталій Чутєєв.
Тренери – Мілан Кіштулинець та Віктор Гей.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 869 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: