Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юніори Баранинців сильніші за ракошинців (ФОТО)
21:18
Юніори Баранинців сильніші за ракошинців (ФОТО)
Баранинці здобувають третю виїзну перемогу поспіль.

Баранинці здобувають третю виїзну перемогу поспіль.

Не дивлячись на те, що команди знаходяться зовсім поруч у таблиці, гості впродовж всього матчу виглядали краще. Підтверджувати свої переможні наміри підопічні Балажинця почали вже на сьомій хвилині, коли Йосип Пайдич потужним ударом з 24 метрів відправив круглого по призначенню. Біля воріт Баранинців виникали лише напівмоменти за активної участі Назарова. Та його удари головою та ногою не несли загрози.

В середині тайму Загорчак чудовою передачею вивів сам на сам Ганусина, та воротар зачепив удар Віталія, а згодом у забрав. Таку ж нагоду не використали і господарі, Андрейко пробив повз ворота. За п’ять хвилин до завершення першого тайму гості довели свою перевагу до двох м’ячів. Владислав Андрусь вивів віч-на-віч з Гегедошом Загорчака і той закотив круглого у сітку суперника.

На старті другої половини гри гості сконструювали ще одну гольову атаку, з тими ж дійовими особами, що і в попередньому взятті. Андрусь накрутив на правому фланзі двох опонентів, увійшов у штрафну у відкотив під удар Загорчаку. Євген з 10 метрів пробиває точно і оформлює дубль у матчі. Зухвалою була поведінка деяких ракошинських футболістів, один з яких вдарив Андруся ззаді по ногам, під час святкування третього голу. Ще в декількох випадках, після свистка арбітра, вони намагались вияснити відносини з суперником.

Сам поєдинок підходив до завершення вже без значних загострень. Зелено-чорні зосередили свої сили на втримання переможного рахунку, не даючи серйозно потурбувати свого кіпера.

Ракошинці вже шосту гру поспіль не знають смаку перемог. Баранинці підтверджують свій статус гостьової команди і закріплюються в середині таблиці.


Арбітр – Томаш Бабич
Асистенти – Валерій Шкура, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Вячеслав Маєревич

м. Мукачево, стадіон «Паланок»
Глядачів 50.

ФК «Ракошино» - ФК «Баранинці» 0:3

Голи: Пайдич, 7, Загорчак, 30, 45.

Ракошино: Артур Гегедош, Роберт Ваш, Ярослав Заяць, Олександр Назаров, Андрій Деркач, Вадим Пеца, Володимир Перевузник, Андрій Ваш, Назарій Макусій, Владислав Андрейко.
Запасні: Станіслав Уста, Василь Ковбин, Олександр Лазар, Євген Решетар, Ілля Ремета, Олександр Дуб.
Тренер – Артур Морщук.

Баранинці: Костянтин Марко, Олександр Гряділь, Василь Боднар, Віталій Ганусин, Олександр Данко, Владислав Андрусь, Давид Дьордяй, Владислав Трусевич, Йосип Пайдич, Євген Загорчак, Олександр Єршов.
Запасні: Євген Сухан, Руслан Райда, Микита Браїла, Володимир Кутканич, Едвін Мармур, Юрій Товтин, Владислав Семйон, Володимир Штимак.
Тренер – Рудольф Балажинець.

Попередження: Деркач, 43, Лазар, 50 – Гряділь, 26.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 912 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 suddja  
0
Андрій Ваш за Ракошино грає???

الاسم *:
Email *:
كود *: