Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Юніори Зінедіна беруть срібло у Кошицях (ФОТО)
21:14
Юніори Зінедіна беруть срібло у Кошицях (ФОТО)
28 березня у місті Кошіце пройшов дитячий турнір серед гравців 2008 року народження.

28 березня у місті Кошіце пройшов дитячий турнір серед гравців 2008 року народження.

В цьому турнрі, приуроченому до Великодня, взяли участь юні вихованці футбольної школи Зінедін.

Змагання проводилися за традиційними правилами – 5+1 в полі. Заявка складає 12 чоловік. Гра тривала 18 хвилин без перерви. Дозволялось кожній команді заявити одного гравця 2007 року народження. Всі ігри гралися в один день.

Всього на турнірі взяло участь 8 команд, які були розділені на 2 групи. В першій грали ФК Юніор Кошіце, КФТ Академія, Новоград Лученец, Бенекол Кошіце. До другої входили Юніор Шаца, ФК Чана, СП МФК Рожнява та Зінедін Ужгород.

Старт для наших хлопців виявився вдалим – в дебюті вони переграли Рожняву 2:1. В другому матчі вони знову здобули перемогу, на цей раз над Юніор Шаца – 2:0. В останній грі у групі вони закріпили своє лідерство вікторією над ФК Чана – 2:0.

В півфіналі вони зійшлися з господарями ФК Юніор Кошіце. В основний час команди не змогли розпечатати ворота один одного. В серії післяматчевих пенальті кращими були ужгородці 3:2.

У фіналі вони знову зустрілися з МФК Рожнява та на цей раз поступилися їм з мінімальним рахунком 0:1. Тож підопічні Володимира Браїли везуть додому срібло з 9-го Великоднього турніру U-7 у місті Кошіце.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.




Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 836 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: