Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Юність" бере верх над мукачівцями (ФОТО)
07:43
"Юність" бере верх над мукачівцями (ФОТО)
Футбольний рік в Аматорській лізі МФА розпочинає 8-м туром з лідером 1-ї групи ФК «Юність» з Верхньої/Нижньої Білки.

Після поразки в матчі першого кола на виїзді з рахунком – 0:3 підопічні Віктора Яічника в рідних стінах прагнули здобути реванш. Однак, представники Львівщини не хотіли з цим миритися  і заволоділи ініціативою. Правда, справжню загрозу несли удари з-за меж карної зони. Віталій Равлик двічі поспіль пробивав – у першому епізоді чудово зіграв Костянтин Солобчук, а вже в наступному він влучив у сітку з зовнішньої сторони.

Відповідь господарів довелося чекати аж до 32-ї хвилини поєдинку, з центральної частини поля Віталій Трачук вивіреною передачею виводить практично віч-на-віч з воротарем Андрія Забаву. Однак, після зустрічі з воротарем «Юності» Андрій впав, здалося, що не без допомоги кіпера гостей Бунди Богдана, який  виставив ногу перед хавбеком МФА. Здалося, що має бути пенальті, та рефері натомість покарав «гірчичником» півзахисника МФА начебто за симуляцію. Цей епізод вже по завершенню матчу стане найбільш обговорюваним і звісно, міг цілком переломити хід гри, якби рефері вказав на позначку. Але….

Далі ж гості мали кілька хороших нагод для того, щоб відкрити рахунок у цій зустрічі Омар Набізада не поцілив головою з вигідної позиції, Володимир Гладкий ледь не замкнув передачу від партнера. Та все ж на відпочинок команди пішли без голів.

Друга половина нічим не відрізнялася від першого тайму – закарпатці були змушені подовгу розігрувати м’яч на власній половині поля, щоб вивести партнерів на оперативний простір, та високий пресинг гостей призводив до частих втрат м’яча на власній половині поля. В одному з епізодів на 74-й хвилині матчу господарі порушили правила на краю карного майданчика. Штрафний удар взявся виконувати капітан «Юності» Павло Гордійчук, він навісив на дальній край штрафного, саме там, де без опіки залишили Богдана Іванченко. А вже той пробив точно в кут воріт МФА й гості повели. В хвилини, що залишилися мукачівці   пробували створити певний тиск на суперника, однак, виходило це не зовсім вдало. Тож поразка – 0:1, не без присмаку скандалу.


8-й тур чемпіонат Аматорської ліги України.

МФА (Мукачево) – «Юність» (Верхня/Нижня Білка) – 0:1

Гол: Іванченко 74

МФА: Солобчук, Забава, Когутка (Добранський 90+1), Гогерчак, Береш, Трачук, Кольцун, Хміль, Западнюк, Фарасеєнко, Станкович (Великий 84).
Запасні: Чернятинський, Бундаш, Барта
Тренер: Віктор Яічник

«Юність»: Бунда, Гаврушко, Шарабура, Білий, Дмитрух, Богданов, Гордійчук (Теплий 78), Равлик (Войтович 83), Панасюк, Набізада (Курилишин 90+1), Гладкий (Іванченко 65).
Запасні: Федишин, Лебеденко, Занько.
Тренер: Богдан Костик.
Роман СЕНИШИН, прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 483 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: