Головна » Усі публікації » у світі » Юрій Габовда перейшов у мінське "Динамо"
21:43
Юрій Габовда перейшов у мінське "Динамо"
26-річний закарпатський півзахисник Юрій Габовда змінив Граніт на Динамо.

Юрій Габовда перейшов у мінське
Про перехід свого клієнта до складу другої команди чемпіонату Білорусі за підсумками минулого сезону журналістові Football.ua розповів агент Габовди Ігор Кривенко:
 
"Контракт підписаний на один рік. Що стосується переговорів, то у Юрія було три варіанти для продовження кар'єри: мінське Динамо і два клуби з Казахстану, які також були зацікавлені в послугах гравця. Футболіст провів відмінний сезон в Граніті, ставши кращим гравцем команди за системою гол плюс пас ".
 
"Вук Рашовіч, головний тренер Динамо, захотів познайомитися з Юрієм ближче, і запросив його до табору команди. У підсумку, гравцеві був запропонований контракт, і практично в той же час ми отримали готовий для підписання контракт від одного з клубів Казахстану. Але сам гравець вибрав Мінськ, і, я вважаю, вчинив правильно. Все-таки Динамо - один їх найтитулованіших клубів Білорусі, який буде грати в єврокубках у новому сезоні ", - продовжив він.
 
"Взагалі ж, варто відзначити, що перехід в Динамо тільки доводить, що рік тому Юрій вчинив вірно, переїхавши до Білорусі. Він дуже не хотів цього робити, і мені довелося тоді його переконувати. Дуже радий, що все трапилося саме так", - зазначив Ігор Кривенко.
Категорія: у світі | Переглядів: 626 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: