Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Юрій Габовда вирішив покинути "Олександрію"
09:09
Юрій Габовда вирішив покинути "Олександрію"
Півзахисник Юрій Габовда, який перебував на перегляді в «Олександрії» поділився своїми планами на найближче майбутнє.

Юрій Габовда вирішив покинути
«Велике спасибі Володимиру Богдановичу Шарану за те, що я був цей час в розташуванні "Олександрії". Дуже поважаю його як людину і як тренера, але в зв'язку з певними нюансами я вирішив не підписувати контракт з клубом. В цьому немає провини керівництва або тренерського складу, це моє особисте рішення. Ще раз велике спасибі "Олександрії"! Бажаю цьому клубу всього хорошого, досягнення великих успіхів», - сказав Юрій Габовда в бесіді з кореспондентом MatchDay Сергієм Сноповим.
 
Останнім клубом Габовди було мінське «Динамо», яке він покинув в кінці грудня минулого року. У минулому сезоні українець з вісьмома гольовими передачами в 35 матчах всіх турнірів став найкращим асистентом команди, також на його рахунку три забиті м'ячі. Раніше 27-річний хавбек грав за «Кривбас», «Таврію» і «Карпати».
 
Нагадаємо, кілька днів тому наставник «Олександрії» Володимир Шаран заявив, що клуб, швидше за все, підпише контракт з Габовдою - рівень футболіста його влаштовував. 8 лютого у спарингу з казахтанською "Астаною" Габовда відзначився першим, і як виявилось останнім, забитим голом за олександрійців (на відео з 36-ї секунди).
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1081 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: