Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Сергій Мелашенко: "Хочемо своєю грою і результатом порадувати вболівальників"
16:19
Сергій Мелашенко: "Хочемо своєю грою і результатом порадувати вболівальників"
Рекордсмен сезону кіпер "Миная" Сергій Мелашенко відповів на питання прес-служби ПФЛ.

Сергій Мелашенко:
ФК «Минай” не пропускає четвертий матч поспіль і встановлює рекорд сезону — 398 хвилин без пропущених м'ячів. Велика заслуга в цьому голкіпера команди Сергія Мелашенка, який переїхав до селища під Ужгород на початку осені. “Звичайно, мені дуже приємно, що команда не пропускає так довго. В цьому заслуга всього колективу, а не тільки моя. Всі разом працюємо на результат, починаючи від нападників, закінчуючи захисниками”, - сказав Сергій в інтерв'ю прес-службі ПФЛ.
 
Цікаво, що Сергій Мелащенко зіграв свій перший матч за команду на початку вересня і відразу застовпив за собою місце в основному складі. “Так, дебютував за ФК “Минай” у грі з житомирським “Поліссям”. Приємно, що тренер мені дав можливість проявити себе. Намагаюся не підводити Ігоря Олександровича і всю нашу команду. Мені дуже подобається грати в такому колективі. Головне отримувати ігрову практику, стабільно виступати, допомагати команді вирішувати завдання, поставлені керівництвом клубу.”
 
22-річний воротар в ужгородському клубі має можливість пліч-о-пліч зіграти з такими досвідченими захисниками як Допілка та Ощипко, які вже проявили себе на рівні Прем'єр-Ліги. “Грати з такими футболістами одне задоволення, почуваюся дуже комфортно. Це досвідчені гравці, які завжди підтримають у складні моменти, підкажуть. Я у них вчуся і набираюся досвіду.”
 
Воротар “Минаю” розповів, що основна причина його переходу до ужгородської команди — можливість отримати ігрову практику, якої він не мав у попередньому клубі, в "Десні". “Я розірвав контракт з “Десною” і підписав повноцінну угоду з “Минаєм”. Погодився на пропозицію Ігоря Харківщенка, адже хотілося грати. У "Десні” протягом двох років не мав належної ігрової практики, а в “Минаї” є можливість проявити себе, тим більше у клубу амбітні завдання, велика перспектива. Тим цікавіше грати".

 
Батько Сергія - Юрій Мелашенко відомий український воротар, який більшу частину кар'єри провів у "Десні". До речі, він грав разом з головним тренером ФК "Минай" Ігорем Харківщенком за ФК “Буковину” у сезоні 1995/96. Прекрасно, що сімейну воротарська династія Мелашенків продовжується. "Я був малий, і ходив з мамою на ігри батька, коли він грав за «Десну”. Мені дуже подобалося спостерігати за його грою, він для мене був прикладом для наслідування, тому вирішив також стати воротарем. Коли подорослішав, звісно батько мене тренував, підказував як правильно діяти в тій чи іншій ситуації".
 
Багато в чому і завдяки Сергію Мелашенку "Минай" зараз лідирує в чемпіонаті, тому суперники по особливому налаштовуватимуться на матчі проти команди Харківщенка. “Я розумію, що всі команди на матчі з нами будуть надмотивовані, але для нас головне грати у свій футбол, - говорить молодий воротар. - Вважаю, що гра 12-го туру з “Чайкою” буде дуже складною, неважаючи на місце цього суперника у турнірній таблиці. Налаштовуємося лише на перемогу. Хочемо своєю грою і результатом порадувати вболівальників".
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 587 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 4
4 dada  
0
Заслужено став першим воротарем, хороше підсилення.

3 smocky71  
0
Уявляю собі,якщо буде по два,три удари за гру.

2 smocky71  
0

За весь час було пів удара поворотам!!! І то запустив.Оце рівень!

1 Віола  
1
батьки грали разом....сись мелащенко ничь не ліпший од Владіка Сидоренка... Харьковьщенко тягне своїх... шьи най бабу мелащенка покладе на ворота... бабло капать...

الاسم *:
Email *:
كود *: