Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Юрій Путраш: "Це мій перший дубль"
22:20
Юрій Путраш: "Це мій перший дубль"
Автор переможного дублю в матчі з луганською "Зорею" закарпатський гравець "Сталі" Юрій Путраш поділився враженнями.

Автор переможного дублю в матчі третього туру з луганською "Зорею" - закарпатський гравець дніпродзержинської "Сталі" Юрій Путраш поділився своїми враженнями.

- Юрій, влітку ти прийшов у нову для себе команду. Процес адаптації вже пройшов?

- В "Сталь" прийшло в міжсезоння багато нових футболістів, тому адаптація пройшла легко фактично будувалася нова команда. Зараз ми вже знаємо, чого від нас хочуть тренери, в який футбол ми збираємося грати. У клубі створені всі умови для того, щоб нормально працювати.

- Ти був раніше з кимось знайомий з нинішнього складу "Сталі"?

- Так, був знайомий з багатьма хлопцями. Наприклад, з Юрою Паньківим грав разом у тернопільській "Ниві". Перетинався з Колею Іщенко, Сергієм Пшеничних і багатьма іншими.

- З житлом вже визначився?

- Так, я зняв у квартиру в Дніпропетровську, як і деякі мої нові партнери по команді.

- Коли ти дізнався, що гратимеш в основному складі в матчі з "Зорею"?

- Склад у нас почав награватися за кілька днів до матчу, тому відчував, що вийду в основі.

- Твої відчуття від двох забитих м'ячів у ворота "Зорі"?

- Емоції після матчу переповнювали. Дуже приємно забивати переможні м'ячі. Тим більше, що я забиваю не надто часто. А вчорашні голи принесли команді першу історичну перемогу в прем'єр-лізі. Думаю, що психологічний вантаж ми скинули і далі нам буде легше.

- Деякі ЗМІ вважають, що "Зоря" зіграла не основним складом, саме тому "Сталі" вдалося здобути перемогу. Що ти скажеш з цього приводу?

- Перед матчем у нас стояла однозначна завдання - перемогти "Зорю". І неважливо було, в якому складі суперник вийде на поле. Думаю, що ми грали дуже добре і заслужено здобули перемогу. Що стосується тих хлопців, проти яких ми грали - то вони з основної обойми "Зорі", що не підлягає сумніву.

- Установку Володимира Мазяра на гру команда виконала?

- Думаю що так, досягнутий результат говорить сам за себе. Крім того, команда здорово виглядала в плані "фізики", за рахунок чого було виграно багато єдиноборств. Все це дозволило нам розраховувати на перемогу, і ми зуміли порадувати своїх уболівальників.

- Що можеш сказати про наступного суперника "Сталі" - ФК "Олександрія"?

- Як і ми, олександрійці - дебютанти прем'єр-ліги. Я знаю, що ця команда рівно пройшла весь минулорічний турнір першої ліги, вигравши її. Минулорічний кістяк у них зберігся. Це сильна команда. Упевнений, що буде наполеглива і цікава зустріч двох дебютантів елітного дивізіону.

Подивитись голи можна за посиланням.

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 781 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: