Головна » Усі публікації » у світі » Юрій Тома переходить в ЕТО Дьор
14:39
Юрій Тома переходить в ЕТО Дьор
Хустський півзахисник змінив команду у другій лізі угорського чемпіонату.

Юрій Тома переходить в ЕТО Дьор Футбольна команда другого угорського дивізіону WKW ETO FC Győr підсилилась закарпатським півзахисником. 25-річний Юрій Тома, останнім клубом якого була Казінцбарціка, підписав контракт з Дьор за схемою 2+1 рік. Тут він буде грати з іншими закарпатцями Вашкебою та Симчом.

У минулому сезоні Тома був основним гравцем у півзахисті Казінцбарціки, на рахунку якого 34 матчі у всіх турнірах, 4 голи та 3 гольові передачі. Казінцбарціка за підсумками минулого сезону зайняла 18 місце і вилетіла з другого дивізіону, натомість Дьор зайняв 12 місце, в середині турнірної таблиці.

Юрій народився 27 квітня 1996 року в місті Хуст. З 2009 по 2016 роки виступав за різні вікові категорії МФА, аж до дорослої команди, яка виступала у Вищій лізі чемпіонату Закарпаття. Також певний період грав за молодіжку Говерли та підпускався до основи.

У 2016 році він перебирається до Кішварди, через рік він йде на один сезон в оренду в Циганд, а в 2018 році стає повноцінним гравцем Казінцбарціки, де і виступав донині. 

Авторитетний німецький портал Трансфермаркт оцінює закарпатського півзахисника у 100 тисяч євро.

В інтерв’ю Юрій Тома розповів про свій менталітет:

«В Україні навіть семирічних дітей привчають бути на полі якомога жорсткішими, швидкими та забивними. Це було для мене особливістю з юних років. Гра тут, в Угорщині, була дещо іншою, але завдяки такому войовничому настрою я зміг швидко адаптуватися. Кажуть, я постійно розвиваюся, стаю більш зрілим та різнобічним у своїй грі. Я впевнений, що зможу довести це на більш високому рівні».

"Я б в основному характеризував себе як "робочого гравця", - сказав Юрій Тома. - Я намагаюся повноцінно викладатися як в захисті, так і в атаці. Я дуже радий бути в такому клубі, як ETO. Звичайно, я хочу провести якомога більше часу на полі, стати гравцем основи і боротися за найвищі місця."
Прес-служба ЕТО Дьор

 
Категорія: у світі | Переглядів: 745 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Віктор  
0
Так нема про шо писати, то мусять про всякий мадярський шлак писати. Хто такий Тома!? 0.0 десятих. . треба в правоохоронні органи звернутися, для чого реклама цього сепара на сайті!

1 Ужгород  
0
Це той футболіст, який грав за сепаратистів на турнірі, який спілкувався із сепарами із ДНР, ЛНР, які тоже там грали! Нафіга писати про цього сепара?

الاسم *:
Email *:
كود *: