Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Юрій Тома: "Вирішили з Гейчиком повернутися назад у розташування "Мункача""
20:56
Юрій Тома: "Вирішили з Гейчиком повернутися назад у розташування "Мункача""
Футболісти "Мункача" відповіли на питання клубної прес-служби.

Юрій Тома: Як відпочивав, як готувався до старту другої половини розповів захисник мукачівської команди Віталій Міклош.

- Віталій, як провів літні канікули?

- Літню паузу провів добре, з’їздив на море, в цілому добре відпочив.

​- Тож до другої частини чемпіонату підійдеш в хорошій формі?

- Так, звісно. Вже розпочали підготовку, націлюємося грати в кожній грі на перемогу. У команді наразі є багато потенційних новачків, тож доведеться награвати ігрові ланки з ними, адже команду залишили провідні гравці – Віктор Гей, Юрій Тома, Анатолій Нурієв, Юрій Булеза під питанням повернення до наших лав Олексія Хоменка. Тож очікуємо на кадрове поповнення.

-Упродовж першої частини сезону в окремих матчах володіли тотальною ініціативою, але ніяк не могли забити. Зокрема з «Вільхівцями», «Тячевом». На твою думку, чому не було результативного завершення ваших атак у вказаних поєдинках?

- Брак реалізації дався взнаки. На поєдинок з «Тячевом» можливо мав фактор і психологічної налаштованості, недооцінили суперника, як наслідок не змогли розкрити ешеловану тячівську оборону та забити гол у тих моментах, які мали.


Одним із гравців, які собі завоювали місце в основі в першій частині чемпіонату став півзахисник Віталій Трачук. Після виснажливого тренування хавбек «Мункача» охоче відповів на кілька запитань журналіста клубної прес-служби.

- Віталію, встиг відпочити упродовж літніх канікул?

- Провів цей час у рідному селі, добре відпочив, набрався сил, і вже встиг заскучити за футболом?

- Як тобі перші тренування?

- Дуже інтенсивні заняття, до прикладу, сьогодні добре попрацювали дістали навантаження. Але нічого, потроху входимо в тренувальний цикл, набираємо оптимальну форму, щоб у всеозброєнні розпочати другу частину сезону.

- З ким найбільше розумієшся на полі?

- Награні ланки з усіма партнерами, але в силу своєї позиції найчастіше взаємодію з центральними півзахисниками та центрбеками – Сергієм Кундриком, Михайлом Труханом, Євгеном Русином, Владиславом Апостолюком.

- Наразі в команді багато нових гравців, якби оцінив їх потенціал?

- Це хороші молоді футболісти, певен, що вони зможуть нам допомогти на цьому відрізку чемпіонату.

- Що б хотів побажати партнерам по команді в другій частині чемпіонату?

- Перемог, щоб нас оминали травми та видовищної гри, яка б подобалася нашим вболівальникам.


Після переможного матчу з довжанською «Боржавою» один із кращих гравців «Мункача» в цьому матчі Юрій Тома розповів про свій угорський вояж та поділився враженнями від останньої гри.

- Разом із Віктором Гейчиком були на перегляді в одного з лідерів чемпіонату Угорщини – «Відеотона», тренувальний процес цікавий, нас готові були підписати, але ми не погодилися на запропоновані умови. Іншими словами ми повинні були з власної кишені оплачувати оренду житла та харчування, а це в Угорщині занадто дорого. Тому вирішили повернутися назад у розташування «Мункача». Паралельно також шукаємо собі інші варіанти продовження кар’єри на професійному рівні.

- Що скажеш про звітний матч?

- Гра була зроблена в перші тридцять хвилин. Суперник давав багато простору для комбінацій, тож результат закономірний.

- Але все ж один гол пропустили, а згодом ледь не отримали другий…

- За рахунку 4:0 на свою користь дещо скинули обертів, розслабилися  й через це отримали гол та  дали можливість супернику створити ще нагоду поблизу наших воріт.  Це футбол, але перемога за нами, тож можемо лише порадіти.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1295 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: