Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Юрист: "Зроблю все, щоб керівники Говерли сіли за ґрати"
23:23
Юрист: "Зроблю все, щоб керівники Говерли сіли за ґрати"
Юрист Дмитра Трухіна і Сергія Кузнєцова розповів про конфлікт з ужгородським клубом.

Юрист: Дмитро Коробко, юрист екс-гравців "Говерли" Дмитра Трухіна і Сергія Кузнєцова, розповів про конфлікт з ужгородським клубом.

- У таких справах ФФУ задовольняється тим, що клуб показує "позитивну динаміку". Якщо починають платити якісь копійки, то нашій федерації цього достатньо. Якщо керуватися нормами ФІФА, то "Говерлу" вже давно повинні були виключити з професійного футболу. Вони обіцяють, обіцяють, обіцяють і нічого не роблять, не погашаючи ніяких боргів.

Від свого клієнта Трухіна я багато разів чув, що він намагався зв'язатися з Шуфричем. Але той не тільки не обіцяє, але навіть на контакт не виходить. Що в такій ситуації робити футболістові, щоб отримати зароблені гроші? Я зі свого боку вже не знаю, чого чекати від ФФУ. Згідно із законом "Говерла" не має права грати в Прем'єр-лізі, а на практиці виходить, що можуть бути варіанти... Знову Шуфрич щось пообіцяє, підпишуть якийсь меморандум і знову почнеться політична гра.

Якщо ФФУ дозволить "Говерлі" знову брати участь в чемпіонаті України, то я зроблю все можливе, щоб цього клубу більше не було. І щоб люди, відповідальні за такий стан "Говерли", сіли за ґрати - юридичні інструменти для цього є. Ніхто не звертає уваги на те, що всі ці борги - ознака складу кримінального злочину.

Затримка або невиплата заробітної плати - кримінальне порушення, за яке потрібно садити. Цим питанням вже давно повинна зацікавитися Генеральна прокуратура України. Також дочекаємося, коли вступлять в силу рішення судових інстанцій і по Кузнєцову, і по Трухіну. Невиконання рішення судів загальної юрисдикції - це ще один злочин, - цитує Коробка Sport Arena.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 972 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 dimon  
0
Такой футбол нам не нужен.Н.Озеров

الاسم *:
Email *:
كود *: