Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ювілей ветерана хустського футболу відзначили турніром
10:46
Ювілей ветерана хустського футболу відзначили турніром
Минулого тижня на міському стадіоні в Хусті відбувся футбольний турнір з нагоди ювілею ветерана футболу Михайла Борки.

Ювілей ветерана хустського футболу відзначили турніром
Минулого тижня на міському стадіоні в Хусті відбувся футбольний турнір з нагоди ювілею ветерана футболу Михайла Борки, якому виповнилось 60 років. Слід зазначити, що пан Михайло захищав кольори футбольних команд Хуста та Вишкова в 70-80 роки минулого сторіччя коли футболь на команда Хустщини завдяки таким як він майстрам очолювала  турнірні  таблиці обласних та республіканських змагань і як підтвердження цього факту перед початком турніру іменинникові було вручено відзнаку від Федерації Футболу Закарпаття.

А в самих змаганнях взяли участь футбольні колективи міста Хуст: «Ветеран», «Злагода» та «Шваби». Турнір пройшов за круговою системою, де всі ігри закінчувались бойовими нічіями, тому переможця та призерів було визначено за кількістю забитих та пропущених м’ячів.

Отже, завдяки кращій результативності переможцем турніру стала команда ФК «Ветеран» кольори якої незважаючи на роки захищає і сам Михайло Борка, друге місце посіла ФК «Злагода», третє - ФК «Шваби». Капітанам командам ювіляром було вручено призові медалі та пам’ятні кубки.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 696 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: