Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Ювілейний футбольний турнір села Велятина
22:34
Ювілейний футбольний турнір села Велятина
У неділю, 15 листопада, на сільському стадіоні села Велятина було проведено п’ятий футбольний турнір серед місцевих команд.

Ювілейний футбольний турнір села Велятина У програму спортивного свята завжди включалося і змагання з волейболу. Але на цей раз через сильний ливень змагання з волейболу були відмінені.

Футболісти, незважаючи на осінню листопадову негоду змагалися на славу. У турнірі взяло участь 12 команд від 12-річиних до 50-річних учасників.

Перед початком змагань учасників привітала голова сільської ради Жанна Микитюк. Побажала учасникам хороших результатів і нехай переможе сильніший. Велятинець Дмитро Калинич у складі команди «Спартак» Ужгород ставав три рази чемпіоном України (1946 р., 1950 р. та 1953 р.)

Головний суддя Іван Дівинець розподілив команди на три підгрупи. Переможці зон розіграли призові місця. У фіналі зустрілися команди «Жіговбовт» та «Спрінтер». Чемпіоном стала команда «Жіговбовт», яка перемогла з рахунком 1:0. Їм вручено золоті медалі та кубок села Велятина. Срібні нагороди вручено команді «Спрінтер». Команда «Легіонерів» посіла третє місце. Тут капітаном команди є ентузіаст футболу Василь Цифра.

Також визначено кращих гравців. Сергій Світлик, який забив сім голів став кращим бомбардиром. Представник команди «Спрінтера» Ярослав Тарканій дістав кращого воротаря. Наймолодшим учасникам вручено призи – це Роман Мадай та Михайло Сабадош, учні Велятинської ЗОШ І-ІІІ ст. 2004 р. н. Найстаршим учасником турніру став Василь Сюч.

Після закінчення турніру завдячуючи підприємцям міста ентузіастам спорту у Велятині всі учасники були почастовані гарячим бограчем. Уже назрів час побудувати спортивну базу у селі Велятино. Дуже хороший приклад у селі Іза, у якому побудовано чудову трибуну з під трибунними приміщеннями.
Василь Деяк
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1053 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: