Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "КАБ" камбек: Габовда почав, Ільчук і Соскида довершили
15:39
"КАБ" камбек: Габовда почав, Ільчук і Соскида довершили
Про поєдинок, де «Турбогаз» спочатку, зусиллями Чобаля та Івашка, потішив інтригою, а потім не зміг стримати джокерів суперника, дізнавайтесь далі.

Підопічних Ковача вважали фаворитом цієї пари, адже більшість гравців команди має досвід виступів у вищій закарпатській лізі, однак на цю гру настанвик КАБ з перших хвилин випустив тих, хто отримує мало ігрової практики в обласних змаганнях. Та, незважаючи на значну перевагу з володіння м’ячем завершення атак бажало бути кращим. Габовда скинув під удар Свадебі. Та в Олександра м’яч зрізався й досить слабко полетів у напрямку правої стійки воріт. Мицьо зреагував. Далі Габовда пробив із правого краю штрафного майданчика в ближній кут. Микола знову впорався з цим пострілом. 

У середині тайму суперник трохи активізувався, вирівнявши гру. Івашко прорвався правим флангом і метрів із 12-ти сильно влучив у ворота. Костик зумів відбити кулаками. Соханич пробив метрів із двадцяти двох у півметрі над лівою дев’яткою. У одній із наступних атак проти Чобаля не за правилами зіграв Дзьоба в штрафному майданчику й Шимон показав на позначку. Ерік з одинадцяти метрів поклав Костика в правий, а сам поклав м’яч у лівий кут – 1:0. 

Трухан закрутив зі штрафного з лівого флангу метрів із вісімнадцяти в дальній нижній кут і полетіло зовсім близько від воріт. Після розіграшу наступного стандарту від кутового прапорця Габовда метрів із чотирнадцяти потужним ударом із ходу поклав м’яч під поперечину – 1:1. 

Габовда отримав пас метрах у 40-ка метрах від воріт і віддав на правий край штрафного майданчика на Семківа на вихід на воротаря. Мицьо вибіг із воріт і випередив Олександра. Незадовго до перерви тричі пробивав Іванов. Сердюк віддав дальній пас на правий край штрафного майданчика на Дмитра й той цілив у дальній кут. Мицьо не міг дістати, та на його щастя полетіло поруч зі стійкою. Трухан подав із лівого флангу на лінію воротарського майданчика. Іванов головою пробив у ближній лівий кут. Мицьо не міг зреагувати, та на його щастя полетіло в лічених сантиметрах над поперечиною. Втретє Дмитро влучив із ділянки перед правим краєм штрафного майданчика в лівий кут. Воротар дістав. 

На другий тайм «КАБ» вийшов у зміненому складі й одразу стало зрозуміло, хто більше прагне до зміни рахунку. Його гравці зустрічали суперника дуже високо на чужій половині, змушуючи його витрачати багато сил на просування вперед. На завершенні атаки по центру  Медведєв віддав коротко вперед і трохи правіше на Соскиду, та його удар заблокували. Медведєв подав із правого флангу на Ролю і той метрів із шістнадцяти бив із ходу в правий кут, та полетіло повз стійку. Утім, в середині тайму підопічні Ковача часто потрапляли в офсайд, доводячи свого тренера до значної знервованості. Та ще й суперник самовіддано кидався під м’яч. Тому пересічна атака по центру за участю Трухана, Медведєва та Русина виглядала дуже небезпечно. Едгард пробив з прицілом у ліву сторону воріт, та рикошет зловив воротаря на протиході й спрямував цей удар поруч з правою стійкою.      

Далі Русин сильно поцілив метрів із тридцяти двох вище лівої дев’ятки. Соскида виконав подачу з правого краю штрафної на лінію воротарської зони. Опоненти винесли, та Едгард метрів із п’ятнадцяти пробив із ходу. Мицьо відбив. Хоменко пробив по воротах. Голкіпер невдало відбив, тому Ільчук встиг на добиванні з кількох  метрів – 2:1.

Ніцкулич пробив метрів із двадцяти з прицілом у правий кут. Гречка контролював, та й полетіло поруч зі стійкою. Дзьоба передав на ділянку перед лінією штрафного майданчика, де Трухан пробив із ходу над поперечиною. Партнери прострілили з правого краю на ділянку  перед одинадцятиметровою позначкою на Медведєва. Віталій пробив із рикошетом від захисника небезпечно, та повз стійку. Соскида дав супер пас на Ролю, який перекинув воротаря, та захисник виніс із лінії воріт. Супер комбінація і Трухан із правого краю зіграв на Соскиду в центр штрафного майданчика. Руслан пробив повз ближню праву дев’ятку. Та нова атака по центру розставила все на місця. Трухан віддав на Соскиду і той і пробив із ходу метрів із шіснадцяти, а воротар пропустив у ближній кут 3:1.


8 серпня, м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», ясно, + 19 градусів, 50 глядачів

 «КАБ» – «Турбогаз» – 3:1 (1:1)

Голи: Габовда, 33, Ільчук, 80, Соскида, 90+2 – Івашко, 31, з пенальті

«КАБ»: Олександр Костик, Едуард Дзьоба, Іван Ільчук, Валентин Павлик (Валерій Роля, 46), Владислав Сердюк (Євген Колобов, 46), Олександр Свадеба (Руслан Соскида, 46), Тіберій Габовда (Олексій Хоменко, 46), Олександр Семків (Віталій Медведєв, 46), Сергій Далекорей (Олександр Мадяр, 46), Михайло Трухан, Дмитро Іванов (Едгард Русин, 46)
тренер – Іван Ковач

«Турбогаз»: Микола Мицьо, Юрій Калинич,  Валентин Савчин, Ярослав Фаринич, Іван Мицько (Роман Лапчак, 51), Віталій Палканинець, Дмитро Костів, Ерік Івашко, Дмитро Лукач, Андрій Соханич (Владислав Синчук, 78), Юрій Чобаль (Девід Ніцкулич, 63)
Запасні: Анатолій Шован, Едуард Худайбергаков
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 629 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: