Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Кам-бек середнянців та рятівний гол від Чонки (ФОТО)
00:15
Кам-бек середнянців та рятівний гол від Чонки (ФОТО)
Володіючи перевагою більшу частину гри севлюшці ледь не залишились ні з чим.

Кам-бек середнянців та рятівний гол від Чонки (ФОТО) На перших хвилинах матчу Севлюш демонстрував свої наміри продовжити свою переможну серію, і побіг штурмувати ворота гостей. І вже у другій ударній атаці виходять вперед. Мешко здійснив перехват в центрі поля, трохи пройшовши відкотив лівіше на Мудру, який з 14 метрів сильно пробив у ближній кут.
Буквально через шість хвилин у сітку воріт Мучички влетів другий м'яч. Після розіграшу кутового шкіряний відскочив до Чонки і Юрій в один дотик, майже з лінії штрафної, пробиває точно у рамку.
Атакувальний порив господарів не зменшувався. Ребрик забрав круглого у Стегури і вивів на ударну позицію Чонку. Останній легко перекидував голкіпера та влучив у перекладину.
В середині тайму середнянці провели швидку атаку, Лебідь зіграв із Бецою в стінку і виконав подачу у штрафну на Предчука, де Антон з доволі гострого кута відправляє м'яч високою дугою у дальній кут.
Севлюшці теж почали загружати штрафну гостей подачами і прострілами. Ломага накидує на Мудру та Мирослав з шести метрів головою б'є вище. Після подачі з кута поля Ребрик точно наносить удар головою, але вже з лінії виносить м'яч Беца, який стояв біля стійки.
Не один раз Мучичка демонстрував всі свої воротарські навики і рятував команду від збільшення рахунку. Мудра, після загострюючого пасу Ребрика, вийшов один в один з голкіпером та останній відбив удар ногами. Далі Мудра вивів Чийпеша на одного Мучичку і знову Василь на висоті. Ребрик пробиває головою, після подачі Міци, але в руки воротарю. Під кінець першого тайму Мешко цілив в ближню дев'ятку та кіпер дотягнувся до м'яча і відвів загрозу.
У другій половині гри підопічні Фанти вирівняли гру і вже частіше навідувалися до володінь Козара. Першим гостем у чужій штрафній став Дудаш, який завдяки своїй швидкості вискочив на одного воротаря, але пробив у нього. Предчук зі штрафного пробив під перекладину та кіпер відбив.
На 55-ій хвилині свіжий Сегедій пройшов на лівому фланзі Ломагу і прострілив у штрафну, де Стегура на дальній стійці зумів обробити передачу і прицільно пробити в ближній кут. Такий поворот у поєдинку трохи збентежив як гравців, так і тренерську лаву Севлюша. За цим слідували заміни від Білака.
Захист гостей змушений був трудитись у поті чола, відбиваючись від тиску виноградівців. Мудра знайшов передачею у карній зоні Вайду і той одразу пробив з семи метрів та його встигли заблокувати. Мучичка на ближній стійці ногами перервав небезпечний простріл вздовж воріт.
Найбільш гострим моментом був потужний удар Чийпеша з 20 метрів та Мучичка здійснив черговий сейв, а добивання від Чонки кіпер забирає до рук.
За десять хвилин до фінального свистка Стефан Федак, тільки-но з'явившись на полі здійснив вдалий прохід до воріт і був збитий за 3-4 метри до штрафної. Стандарт красивим ударом у дев'ятку виконав Михайло Стегура і підвів риску під неймовірним кам-беком своєї команди. Одразу ж у наступній атаці Лазар віддає на Сегедія і Крістіан з 8 метрів б'є вище воріт.
Середнянці продовжують ловити суперника на контратаках та ударам Стегури та Претчука трохи бракувало точності.
На останній хвилині основного часу шкіряний потрапляє в руку Дрозду перед своєю штрафною. Юрій Чонка невідпорним ударом у дальній кут приносить своїй команді один бал.
Севлюш знову показав хорошу атакуючу гру з безліччю нереалізованих моментів, за що і поплатились, втративши два пункти. У Середнього одним з героїв матчу став голкіпер Василь Мучичка, який здійснив велику кількість сейвів. А Стегура та Претчук довели свої лідерські якості у молодому колективі.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Ян Рогач, Роман Фаринич
Делегат матчу – Василь Попович
 
м. Виноградів, стадіон «Юність»
Глядачів 600
 
ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Середнє» 3:3

Голи: Мудра, 6, Чонка, 13, 90 – Предчук, 25, Стегура, 55, 80.

Севлюш: Василь Козар, Мирослав Мудра, Юрій Мешко, Роман Гобона, Андрій Ломага, Віталій Чейпеш, Юрій Чонка, Себастіан Шопота, Борис Ковня, Денис Ребрик.
Запасні: Віталій Гринишин, Артур Вайда, Василь Вашкеба, Дмитро Жуков, Олександр Логойда, Микола Ляхович, Євген Андрух, Владислав Панюта.
Тренер – Іван Білак.

Середнє: Василь Мучичка, Мирон Гулович, Володимир Дуран, Андрій Лазар, Михайло Дудаш, Антон Предчук, Юрій Дрозд, Василь Беца, Михайло Стегура, Владислав Лебідь, Володимир Лисаченко.
Запасні: Євген Мучичка, Віктор Сіка, Крістіан Сегедій, Стефан Федак.
Тренер – Микола Фанта.

Попередження: Міца, 29, Шопота, 37 – Дудаш, 65, Федак, 85, Мучичка, 88.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1325 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: