Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Кам’янське" вириває перемогу в головному дербі
13:12
"Кам’янське" вириває перемогу в головному дербі
Про те, як важко далась путівка в другому півфіналі ЛЧЗ читайте далі.

Такої кількості фанів сілецький стадіон не бачив давно. Сісти цього разу на лавку було на вагу золота, а пластикове крісло було як добротна перина в нічний час. Команди віддячили за таку підтримку дуже бойовим поєдинком. У першому таймі вони віддавали перевагу середнім та дальнім передачам, що дозволяло швидко переходити від оборони до атаки. У номінальних гостей головну напругу створював лівий фланг атаки, де шалено заряджав своїх Рудольф Петер. Суперники обмінялись першими ударами вже на 2-й та 3-й хвилинах. Постріл Василя Шерегія зі штрафного з 20-ти метрів прийшовся повз ближню ліву стійку. Команда з Кам’янського відповіла ще гостріше. Схожий удар із лівого флангу з 28-ми метрів влучив під поперечину. Волошин у стрибку зачепив м’яч, який рикошетом влучив у поперечину.

У номінальних господарів, які перший тайм провели краще за другий, суттєва загроза виникала після кутових. Так, на 10-й хвилині навіс Максима з правого кута  в центр штрафного майданчика підступним ударом головою замкнув Калинич. Воротар із потугами зреагував на його постріл.

На 26-й хвилині на завершенні атаки лівим флангом Петер заробив право на штрафний, а Симканич зі стандарту влучив точно в дальній кут. Волошин відбив. Через дві хвилини Петер з лівого краю влучив у ближній кут. Воротар знову відбив. І тут сталась, як кажуть закарпатські фани, в перекладі на літературну мову, «зворот».

У зарічанців спрацювала атака лівим флангом зі зміщенням до центру, на завершенні якої Великошич ударом із сімнадцяти метрів влучив точно в дальню праву дев’ятку без шансів для Черепка – 1:0. Та суперники досить швидко відновили рівновагу. Невтомний Петер на завершенні чергового наступу лівим флангом якісним дриблінгом змусив опонентів порушити проти себе правила, за що отримав право на пенальті. Симканич ударом із позначки поклав Волошина в лівий, а сам влучив у правий кут – 1:1.

Другий тайм вже активніше провели зарічанці, які досить швидко реалізували цю перевагу в контролі м’ячем. Одна з атак правим флангом зі зміщенням до центру завершилась фолом у межах чужого штрафного майданчика проти Великошича й Чернік впевнено реалізував пенальті – 2:1. Здавалось все йде за розкладом підопічних Сергія Караслая, та в середині тайму стався невеличкий злам, що трохи вплинув на моральний стан команди. Червону картку отримав ключовий захисник Гасинець. І хоча арбітр досить швидко вирівняв склади, застосувавши аналогічне покарання до Калинича, та його партнери змогли до цього трохи вирівняти гру, що дало результат трохи згодом.

Та до цього була нагода й у «Заріччя» збільшити перевагу. На 74-й хвилині на хорошу навісну передачу з правого флангу від Великошича на лівому краї карної зони відгукнувся Василь Булеза, який з лету пробив дуже небезпечно. У наступній атаці героєм своєї команди вчергове став Петер, який заробив пенальті досить далеко від воріт. Волошин вибіг на вихід і виніс м’яч кулаком від Рудольфа, та при цьому ліктем зачепив шию опонента, який миттєво опинився на газоні. Симканич ударом з одинадцятиметрової позначки в правий кут повернув свою команду в боротьбу – 2:2.

Утім, до завершення, команди так і не змогли змінити рахунок, тому пробивали пенальті. Таке серед районних команд буває досить рідко, щоб воротарі в післяматчевій серії ніяк не могли відбити. Та цей день став саме таким винятком. Особливо старався Волошин, який стрибав, випроставшись у струнку, ледь не до самих стійок, та суперники щоразу били бездоганно. Натомість, зарічанці кілька разів давали шанс Черепку, коли били на четвірочку, та Андрію щоразу чогось не вистачало. Винятком був удар Юрка Булези в праву дев’ятку з таких, що не беруться. Як виявилось воротар «Камянського» чекав гравця, який проб’є найгірше й у восьмій серії дочекався, принісши своїй команді перемогу.

Серед уболівальників було чути думки, що мовляв ще почекайте, адже треба партнерам Тараса реалізувати свою спробу, та, згадуючи як вони це робили доти, було зрозуміло, що «вовк кролика вже не випустить із пазурів», що в перекладі означає «Юрій Соломко налаштовав свою команду здобути перемогу в будь-яку ціну й при можливості не випустити її з своїх рук».

У фіналі на Черепка, Симканича, Петера і компанію очікує ще грізніший опонент – вишколений у змаганнях різного рангу діючий володар кубка районних чемпіонів – ФК імені «Ференца Медвідя» з Нового Давидкова.        
 
 
Арбітр – Cергій Дребужан
Асистенти – Володимир Кочетов та Василь Федак
Делегат ФФЗ – Матвій Бобаль
 
Село Сільце, стадіон «Колос», ясно, +16 градусів, 1200 глядачів
 
«Заріччя» – «Кам'янське» – 2:2 (1:1) по пенальті – 7:8
 
Голи: Великошич, 30, Чернік, 53, (з пенальті) – Симканич, 35, 80, (обидва з пенальті).
 
«Заріччя»: Владислав Волошин, Ростислав Великошич, Ігор Чернік, Василь Шерегій-Шишкін (Сергій Білан, 46), Михайло Брич, Андрій Курилишин, Юрій Костак, Аркадій Гасинець, Юрій Булеза, Владислав Машіко, Василь Зан (Василь Булеза, 55).
Запасні: Василь Булеза, Василь Фельцан, Іван Шерегій, Любомир Ганчич, Сергій Караслай, Іван Марко.
Тренер – Сергій Караслай.
 
«Кам'янське»: Андрій Черепко, Михайло Цільо, Василь Калинич, Іван Бровдій Рудольф Петер, Петро Попюрканич, Михайло Любицевич, Василь Іванич, Руслан Максим, Василь Симканич, Іван Буряк.
Запасні: Сергій Крачковський, Олександр Михайлець, Олександр Нестеренко, Віктор Сіка, Петро Малинкович.
Тренер – Юрій Соломко.

Вилучення: Гасинець, 68 (друга жовта) - Калинич, 72 (друга жовта)
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1039 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: