Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Камбек при двох червоних
10:08
Камбек при двох червоних
Про те, як нелегко далась звитяга клубу з міста над Тисою, дізнавайтесь далі.

Камбек при двох червоних У останні роки серед підопічних Оржеховського з'явилось чимало досвідчених і досить сильних виконавців не тільки з Тячівщини, а й із різних частин нашої області. Це дозволяє місцевим фанам сподіватись не тільки на олімпійський принцип щодо участі у головному турнірі Закарпаття, а й мріяти про нагороди. Утім, ще більш посилені елітнішими дивізіонами «Вільхівці» у минулому турі показали, що шлях до нагород у цьому важкому,  в усіх значеннях для будь-кого, році буде надзвичайно тернистим. 

Вишківці, які потрапили в одну з двох так званих «груп смерті» (відносна назва), також підсилились, та все ж переважною більшістю з рідної Хущини з гравців, яким не вдалось разом із ФК «Хуст» перейти на професійний рівень. Два хороші бойові колективи обіцяли один із найбільш конкурентніших матчів дня, що й сталось, бо підсумковий рахунок тут скоріше прагнення стовідсотково убезпечити себе від зворотнього камбеку, ніж уявна величезна перевага. 

Зі старту господарі намагались розхитати лівий край захисту суперника. Перший удар у площину воріт на 4-й хвилині був імені Антошиних. Дмитро подав із права, а Олександр пробив майже по центру, та все ж трохи ближче до лівого кута. Дядюк парирував. Через три хвилини Хоменко подав із кутового на Мерцина, який метрів із шести головою зробив все влучно. Та дядя Вова, якому зі старту вдавалась і гра на виходах, знову зреагував. Симулик у відповідь заробляв стандарти, з якими до пори вдавалось впоратись «Чілі та компанії». Дністрянський та Шольц здобували аналогічні штрафні навпроти, та самовіддана гра захисників ліквідовували небезпеку після подач на ділянку перед воротарським майданчиком.    
Хайнас швидким дриблінгом пройшов із чотирьох опонетів і метрів із 22 сильно намагався влучити в правий кут, та вийшло повз. Після цього вишківець жорстко порушив правила метрах у 25 від своїх воріт і суперник пішов у позаігровий стик. Дядюк підбіг допомагати партнеру, та Гала двома жовтими для них і однією в інший бік пригальмував пристрасті. Бабич пробив із цього штрафного влучно, та відбито. Постріл  Мерцина на добиванні метрів із шістьох заблокували. Й одразу дві спроби від Лембака метрів із 12, після другої з яких м'яч просвистів у сантиметрах п'ятнадцяти над поперечиною. 

Контра у відповідь змусила господарів згадати щодо правила про «не забиваєш ти ...». Хайнас здійснив черговий прохід по правому флангу й точно віддав на Симулика в центр штрафного майданчика, а Віталій опинився сам перед воротарем і спрямував м'яч повз майже виставлені руки Еріка – 0:1. 

Господарі нервували й Мерцин та Хоменко почали забігати в офсайди. Та в одній з атак Дмитро Антошин віддав якісно на Шольца для вривання в карну зону й проти Роланда порушили правила. Гала показав на позначку. Антошин із позначки пробив лівіше рук Дядюка й вирівняв ситуацію – 1:1.  

Трохи згодом Мерцин віддав дальній пас із лівого флангу на правий край штрафного майданчика на Шольца. Та постріл від «Ролі» парирував Дядюк. У відповідь Борсук завершив атаку правим флангом зі зміщенням до центру пострілом у ближній кут і рикошетом від Хоменка полетіло за ворота. Далі Хайнас добре віддавав на Пилипа, та рикошетом від опонента полетіло за ворота. Похилюк подав на Томишина, який головою цілив у правий кут, та оминуло хрестовину в лічених міліметрах. Гречка «насипав нервової крупи»  для партнерів, коли вибіг із воріт і отримав два удари в їх напрямку. Пощастило, що захисники підстрахували зіркового партнера.

На старті другого тайму команди продовжили обмін ударами. Цікаво вийшло коли Борсук зправа подав на Поповича, який красиво боковим пострілом влучив, та Гречка забрав. До середини тайму господарі додали з володіння м'ячем, що дозволило більше створювати. Та Дядюк доброю грою на виходах вирівнював ситуацію. Утім, знайшовся джокер Волошинський, що опинився в потрібному місці в потрібний час на лівому фланзі й скористався дальнім пасом від партнера та спрямував м'яч повз воротаря – 2:1.      
 
Потім у боротьбі зійшлись два четверті номери команд і Пилип не за правлами зупинив Лембака, за що отримав другу жовту. Гості висловлювали невдоволення арбітру, що мовляв за аналогічні порушення він їх «карткує», а суперника критикує. Та той був невблаганним і залишив їх у меншості. Трохи згодом Волошинський відгукнувся на дальній пас і намагався увірватись у карну зону, та Мацола зупинив його. Гала признчив штрафний по центру перед лінією штрафного майданчика. Бабич акцентовано пробив і влучив у поперечину, від якої м'яч зрикошетив униз, а далі красиво знову вверх і опинився трохи позаду поперечини – 3:1.

Попович добре прострілив із ліва на Ороса, та Гречка кинувся в ноги й ліквідував небезпеку. Аналогічний кидок Дядюка в ноги  Мерцина, якого якісним пасом знайшов Волошинський, став червоним, бо навіть якби жовта, то була б друга, а тут арбітр побачив фол на пряму червону. Томишин замість відігруватись був змушений стати в рамку. Якщо удар Дністрянського він парирував, то після пострілу Антошина вперше для себе виймав – 4:1.      

   
Арбітр – Мирослав Гала,
Асистенти – Михайло Яцура та Ярослав Козик (молодший), 
Спостерігач – Іван Шіц

11 вересня, м. Тячів, стадіон імені Ласло Бийреша, хмарно з проясненнями, + 17 градусів

СК «Тячів» – «Колос» Вишково – 4:1 (1:1)

Голи: Дмитро Антошин, 35, (пен.) 87, Волошинський, 74, Бабич, 82, – Симулик, 27.

Вилучення: Пилип, 76, друга жовта за удар по ногах, Дядюк, 85,  пряма червона за порушення за межами воротарського майданчика, 

СК «Тячів»: Ерік Гречка, Олександр Дністрянський, Дмитро Антошин,  Олександр Антошин, Андріан Бабич, Ігор Кладов, Анатолій Лембак, Василь Манджос, Андрій Мерцин, Олексій Хоменко, Роланд Шольц, 
Запасні: Вадим Волошинський, Максим Геймур, Павло Оржеховський, Анатолій Павліш, Олександр Шимон, Ярослав Яворів, 
Тренер – Павло Оржеховський

«Вишково»: Володимир Дядюк, Василь Пилип, Олександр Солома, Мирослав Мацола, Владислав Хайнас, Тарас Борсук, Даніел Барна, Михайло Томишин, Віталій Симулик, Крістіан Петрич, Анатолій Похилюк,  
Запасні: Михайло Попович, Михайло Сойков, Василь Орос, Юрій Мотрин, Йосип Мункачі, Олександр Бонгар, Михайло Деяк, Василь Мацунич, 
тренер – Йосип Мункачі

                                                                          Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 576 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: