Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Камбек ужгородців у грі з "Чайкою"
21:33
Камбек ужгородців у грі з "Чайкою"
ФК “Ужгород” здобув перемогу у виїзному матчі 4-го туру проти “Чайки”.

Камбек ужгородців у грі з Це четверта поспіль звитяга закарпатської команди у чемпіонаті Другої ліги.

Поєдинок у Макарові розпочався з хвилини мовчання через загибель курсантів та військових льотчиків у авіакатастрофі літака АН-26 на Харківщині.

Наша команда зуміла видати камбек у поєдинку. У першому таймі вже на 8 хв. “Чайка” вийшла вперед: Володимир Тименко вивів пасом Олега Лигу на оперативний простір. Той в оточенні двох гравців “Ужгорода” зумів прицільно пробити.

Але уже у другій половині зустрічі вдалося вирівняти паритет: на 54 хв. опорний півзахисник Ігор Вагін здійснив перехоплення і пробив з 35 метрів. М’яч влетів у дальній кут воріт — 1:1. А ще через 12 хвилин закарпатська команда відзначилась вдруге. Капітан Адріан Пуканич віддав передачу на вільного Стефана Федака, який вдало пробив — 1:2!

“Ужгородці” святкували виїзну перемогу у четвертому матчі поспіль на старті чемпіонату. Таким чином, підопічні Володимира Васютика продовжують одноосібно очолювати турнірну таблицю.


“Чайка” (Петропавлівська Борщагівка) – “Ужгород” 1:2

Голи: Лига, 8 - Вагін, 54, Федак, 66.

“Чайка”: Дмитро Іванов, Михайло Цебро, Антон Музиченко, Андрій Бартошук, Максим Лещенко, Кирило Коваленко, Олександр Медведь, Павло Вовк, Емін Сафіханов, Олег Лига, Володимир Тименко
На заміні: Євген Шкарбан, Даниіл Тумко, Данило Дем’яненко, Владислав Іващик, Микола Вечурко, Олег Здановський, Олександр Ярмак

“Ужгород”: Готра, Беца, Шкіндер, Сартіна, Федак, Вагін, Пуканич, Цень, Ряшко, Чонка, Скотаренко
На заміні: Калай, Капустей, Дуран, Минайленко, Тищук, Ференцик, Повхан.
Тренер: Володимир Васютик
Прес-служба ФК "Ужгород"
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 444 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: