Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Камбек "Вільхівців" та бойова мирова "Марамуреша"
15:59
Камбек "Вільхівців" та бойова мирова "Марамуреша"
У стартовому турі чемпіонату України серед аматорів обидві закарпатські команди розжилися очками.

Камбек Обидві команди – дебютанти аматорського чемпіонату України. Більш досвідчений склад у господарів – до того ж, кілька екс-професіоналів у складі СК Вільхівці отримали такого досвідченого тренера, як Дірявка – фахівця з досвідом виступів у національній збірній України та спільної роботи з такими тренерами, як Микола Павлов і Дмитро Михайленко.

Господарі справді володіли ініціативою, проте пропустили першими. Передачу флангового захисника Мілєсіна на центрального півзахисника Клочана перервав нападник Лазар. Василів відразу ж навісив із лівого флангу, так що Неледва направив м’яча головою в притирку зі стійкою – 0:1.

Спроби вільхівчан відігратися не досягли успіху, навпаки, відразу після перерви ще один курйоз допоміг Футбольній академії подвоїти свою перевагу. На кутовий від Василіва знову висувався Неледва, проте цього разу Тимошенко зрикошетив м’яча в свої власні ворота – 0:2. СК Вільхівці опинилися в скрутному становищі, і якраз тут проявилися вольові якості цього колективу.

Не пройшло й десяти хвилин, як на кутовий Лєсунова висунувся Маркевич і красивим ударом п’ятою підправив м’яча в сітку – 1:2. Слідом Цуркан розігрався з Маркевичем і навісив, голкіпер гостей прикро не втримав м’яча на виході, тож Кірєєв на дальній стійці встиг зіграти на підбиранні й лівою ногою з гоструватого м’яча розстріляв ворота – 2:2. СК Вільхівці пішли в наступ, притиснули суперників, і коли здавалося, що ФАПФ відбився після кутового, пішла додаткова подача Лєсунова з лівого флангу, м’яч відскочив до Гарвилюка, який із лінії воротарського майданчика проштовхнув його в сітку – 3:2. Ці три голи відбулися з інтервалом у три хвилини кожен.

А в кінцівці, коли хиткий рахунок залишав можливість сенсації, Лєсунов запустив діагональ з лівого флангу на правий, Головін у дотик з відскоком від газону скинув на Кучеренка, який смачним ударом з правої поставив крапку в цій драматичній зустрічі – 4:2.


СК Вільхівці – ФАПФ (Івано-Франківськ) – 4:2 (0:1)

Голи: Маркевич, 59, Кірєєв, 62 Гаврилюк, 65, Кучеренко, 85 ‒ Неледва, 25, Тимошенко, 51 (а/г)

Вільхівці: Гумметов, Гаврилюк (Кучеренко, 71), Ульянов, Лєсунов, Мілєсін (Цуркан, 60), Клочан© (Минайленко, 54), Кірєєв (Плотко, 89), Маркевич, Тимошенко (Радченко, 89), Лісовенко (Куцин, 46; Головін, 81), Хрієнко.
Запасні: Кіктенко, Гриньов.
Головний тренер: Сергій Дірявка.

ФАПФ: Андріюк, Базюк, Равлюсь, Горинь, Пицик, Ківнюк, Дем’яник©, Пащак, Василів (Шкварилюк, 77), Неледва, Лазар (Вад.Салій, 77).
Запасні: Сморжанюк, Костишин, Максимів, Громадюк, Пекарук.
Головний тренер: Володимир Салій.

Попередження: Ківнюк, 8, Пащак, 57, Базюк, 67




Потужний клуб зі Львівщини гостював на Закарпатті. Підопічні Зайцева, серед яких – кілька гравців із професіональним досвідом і непоганою школою, чинили гідний супротив атаці Фенікса, очолюваній Фещуком. А після перерви гра ще й загострилася низкою карток, у тому числі – двох червоних, які скоротили склади обох команд. У кінцівці гри виникла штовханина, проте в нервовій боротьбі рахунок так і не було відкрито.


Марамуреш (Нижня Апша) – Фенікс (Підмонастир) – 0:0

Марамуреш: Логовський, Слищенко, Ільчук©, Ваврик, Кольчугін (Бабкін, 55), Нечосов (Михтуненко, 70), Проскура (Степанчук, 89), Ульянко, Зінаков, Овсянніков, Похил. 
Запасні: Третяк, Гончаров, Брусенцев. 
Головний тренер: Сергій Зайцев.

Фенікс: Малоїд, Радюк (Яців, 83), Шута, Заліпа, Куртяк (Медведєв, 57), Залога (Ус, 57), Шишка, Янчак© (Задорожний, 57), Раделицький (Андрушко, 90+4), Фещук (Міщук, 57), Гнатів (Сороколіт, 65). 
Запасний: Дяків. 
Головний тренер: Андрій Чіх.

Попередження: Шишка, 11, Ваврик, 43, Янчак, 50, Медведєв, 59, Чіх (гол.тр.ФП), 61, Гнатів, 63

Вилучення: Шишка, 51 (повторне попередження), Ільчук, 90+2 (агресивна поведінка)


Джерело

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 513 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: