Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Камбек "Витязя" над "Сторожницею" (ФОТО)
17:41
Камбек "Витязя" над "Сторожницею" (ФОТО)
В ужгородському дербі підопічні Пінковського виривають перемогу на останніх хвилинах.

Камбек
Оновлений колектив «Сторожниці», до складу якого влилися гравці з першолігових «Баранинців» справив приємне враження на вболівальників у матчі проти чемпіона західної першої ліги. В першій половині тайму саме сторожницькі футболісти володіли ініціативою. Ледь чине перша атака господарів могла стати голевою. Нападник «Сторожниці» Савко з правого кута штрафного майданчика пробивав у дальній від воротаря «Витязя» кут, в цьому випадку кіпера виручила стійка воріт.

Гості відповіли не менш гостро, хавбек «Витязя» помітив, що Марко вийшов далеко за межі воротарського майданчика й намагався перекинути кіпера – м’яч, вдарившись перед лінією воріт перелетів через поперечину за межі поля.
 
Далі «Сторожниця» більш активно діяла через лівий фланг, де час від час з своїми обов’язками не справлявся захисник «витязів» Микола Федак. Саме з лівого фланга й розвинулася голева атака – на 25-й хвилині хавбек сторожницького колективу Віталій Медведєв у черговий раз на швидкості втік від Федака і філігранно навісив на свого партнера – Ярослав Костик головою не схибив – 1:0. Тренер «Витязя» невдовзі знімає Федака з гри, випускаючи замість нього Ревту, який відіграв бездоганно.
 
Господарі й надалі контролювали хід поєдинку й здавалося, що вони втілять ігрову перевагу в чергові голи. Та мабуть слушні зауваження наставника «Витязя» вплинули на його підопічних, які зуміли перевести гру в центральне коло і вже під завісу першого тайму, цупкий нападник гостей В’ячеслав Ковтан змусив сфолити захисника «Сторожниці» Балажинця перед власним карним майданчиком. А стандарт бездоганно виконав Віталій Пребуш і відновив паритет у зустрічі.
 
Друга половина поєдинку картину гри не змінила – господарі володіли ініціативою, більше контролювали м’яч, але витиснути дивідендів з цього не могли. В свою чергу концгазівці, більше граючи на власній половині поля вперто чекали своєї нагоди й таки дочекалися. Коли вже глядачі почали говорити про післяматчеві пенальті на 87-й хвилині молодий оборонець «Сторожниці» Гряділь позиційно помилився, дозволивши досвідченому нападнику концгазівців Ковтану вискочити віч-на-віч з воротарем. Зблизившись з кіпером, нападник філігранно перекинув Марка і в підсумку забив переможний гол. Тож «Сторожниця» припиняє боротьбу за почесний трофей.

 
Арбітр: Валерій Шкура
Асистенти: Роман Сенишин, Сергій Боднар (Ужгород)
Делегат ФФЗ: Матвій Бобаль (Ужгород).
 
Стадіон смт. Середнє. Глядачів: 150. Температура +7
 
ФК «Строжниця» – ФК «Витязь» (Концгазо) – 1:2 (1:1)
 
Голи: Ярослав Костик, 25 – Віталій Пребуш, 41, В’ячеслав Ковтан, 87
 
«Сторожниця»: Костянтин Марко, Рудольф Балажинець (к), Владислав Андрусь, Віталій Медведєв, Ярослав Костик, Михайло Годьо (Олександр Гряділь 70), Віталій Кравчак (Михайло Янцо 66), Євген Колобов, Олександр Шимон, Ігор Джуджук, Стапан Савко.
Запасні: Євген Бібіков, Максим Гопко, Давид Дьордяй, Денис Смолига, Іван Шкірта, В’ячеслав Бобков, Станіслав Басараб.
Тренери: Євген Бібіков, Рудольф Балажинець.
 
«Витязь»: Юрій Цветков, Микола Федак (Олександр Ревта 31), Вадим Селещук, Василь Красношлик, Сергій Повхан, Василь Кручаниця (Євгеній Купар 60), Владислав Бухарієв, Віталій Пребуш, Михайло Кампов (Олександр Свадеба 46), Адріян Горняк, В'ячеслав Ковтан (к).
Запасні: Андрій Ваш, Владислав Михайловський, Вадим Дуран.
Тренер: Вячеслав Пінковський
 
Попередження: Балажинець 85, Андрусь 90+1 – Бухарієв 8, Повхан 63
Роман СЕНИШИН
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1251 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: