Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Камбек "Заріччя" у Невицькому
16:08
Камбек "Заріччя" у Невицькому
Про найбільш видовищний матч сімнадцятого туру у Західній зоні Першої ліги читайте далі.

Камбек
У першому колі гра цих команд була досить напруженою, і що цікаво, тоді Заріччя також зуміло відігратись програючи в рахунку.
 
Тепер же, суперники налаштовувались один на одного дуже серйозно, зважаючи на результат попереднього матчу. Команда Матьовки відчуває серйозні кадрові втрати, про що свідчить коротка лава запасних.
Уже з перших хвилин матчу команди почали діяти досить агресивно у атаці, обмінявшись небезпечними моментами. А на 8-ій хвилині господарі поля могли вийти вперед, однак удар нападника Невицького Піясюка пройшов поруч із стійкою. І тут зіграло футбольне правило: «Не забиваєш ти – забивають тобі». На 12-ій хвилині гості повели у рахунку, голом у дальній кут Антала відзначився Ільницький. Після цього голу, команди ще більш відкрилися і могли забивати.
 
Однак в середині тайму відчутну перевагу отримали неввичани, які насіли на ворота суперника. Лаба міг забивати, але м’яч з пустих воріт виніс захисник. Декілька небезпечних штрафних ударів та кутових користі не принесли, але вкидання з-за бокової – так. Климпуш швидко викинув аут на Арбузова, який в дотик поцілив у дальню дев’ятку воріт Заріччя. Господарі на цій ноті піднесення понеслись далі вперед, після чого був зароблений штрафний удар. Виконувати його підійшов Ганчак, який з 30 метрів сильно пробив у ближній верхній кут воріт, 2:1 і свисток на перерву.
 
Після 15-ти хвилин відпочинку, господарів поля ніби підмінили. Вони раз-по-раз пропускали суперників до власних воріт. Уже на 55-ій хвилині гості зуміли зрівняти рахунок, відзначився Булеза, оминувши офсайдну пастку. Ще через 7 хвилин, гості вийшли вперед, результативним ударом відзначився Брич. Ну а на 65-ій хвилині, рахунок став 2:4 на користь гостей. М’яч у власні ворота забив Данко. Надалі гравці із Невицького мали декілька непоганих шансів для взяття воріт, але Ганчак двічі зі вигідної позиції пробивав вище. В кінці зустрічі Арбузов забив свій другий гол у матчі, зігравши на добиванні.
 
Отож, 3:4 на користь Заріччя, яке тримається у середині турнірної таблиці.
 
 
ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) – ФК «Заріччя» – 3:4
 
Голи: Арбузов, 34, 90; Ганчак, 45 – Ільницький, 12, Булеза, 55, Брич, 62, Данко, 65(автогол).
 
Невицьке: Юлій Антал, Олександр Поковба, Мирослав Данко, Максим Климпуш, Михайло Лаба, Андрій Бутрик, Юрій Піясюк, Віталій Диковець, Микола Шукаль, Іван Стойка, Крістіан Русин.
Тренер: Іван Матьовка.
 
Заріччя: Волошин Владислав, Костак Юрій, Гасинець Аркадій, Поп Олександр, Сокач Юрій, Урста Василь, Ільницький Іван, Зан Василь, Петер Рудольф, Бобік Назар, Булеза Юрій.
Запасні: Ігнатишин Василь, Брич Михайло, Фельцан Іван, Совтан Олександр, Шерегій Іван, Фельцан Василь, Греба Михайло.
Тренер: Цимбал Микола
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 876 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: