Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Камбеком привітали з підвищенням у класі (ВІДЕО)
15:17
Камбеком привітали з підвищенням у класі (ВІДЕО)
Про те, як підопічні Цимбала зуміли дотиснути суперника й зберегти переможний рахунок, дізнавайтесь далі.

Камбеком привітали з підвищенням у класі (ВІДЕО)
Після минулорічних нагород у районних змаганнях новодавидківці змогли повернутись до обласних змагань і одразу випробування серед плантацій. Сам поєдинок розпочався трохи пізніше з причини першого матчу юнаків, бо молодь із Мукачівщини з потугами прорвалась через ями на «супер-трасі» Мукачево – Рогатин. Зарічанці, які змушені ще більше користуватись цією швидше ралійною, ніж звичайною дорогою, поставились із розумінням до гостей і поєдинки відбулись саме тоді, коли обидва колективи були готові до матчу. Обидва клуби на цей сезон роблять ставку на своїх місцевих гравців, а зарічанці ще й омолодили колектив, що вочевидь говорить про намагання мати певні перспективи на наступні сезони.
 
Протягом першого тайму конструктивно на початок атак працювали як зарічанці Хила, Шерегій та Цимбал, так і новодавиківці Олексик, Микуланинець та Яніс Качур. Перший момент за господарів із правого флангу створили два Зани. Віктор віддав правіше на Василя, а той повернув йому в штрафну. Зарічанська дев’яточка влучила у дальній лівий кут, та брак сили удару дозволив Пазуханичу тріумфувати в цьому локальному епізоді. Частенько на вістрі, по центру або трохи лівіше, додавали креативу й Булеза з Полянським, яких непоганими середніми передачами шукав Віктор Зан, та за Юрієм та Михайлом досить уважно стежили опоненти, не даючи обробити, а іноді й прийняти, м’яч.
 
Новодавидківці відповідали загостреннями зліва від Варги, Олексика та Яніса Качура з прострілами з гри або зі штрафних на ділянку перед або на початок штрафного майданчика. Пізніше з’явились і подачі з правого флангу, та іноді запал із яким діяли гості призводив до порушень у нападі й не дозволяв завершили атаку логічним ударом.
 
Ближче до середини тайму Булеза досить сильно пробив зі штрафного метрів із двадцяти восьми, та доволі високо й тому спокійніше для воротаря. Ще гостріше було через кілька хвилин, коли Віктор Зан віддав середній пас на хід Полянському, який пройшов уперед до правого кута воротарського майдачика й намагався пробити або прострілити, та його намагання відчайдушно заблокували опоненти, та ще й другий асистент зафіксував офсайд. Гості відповіли загостренням правим флангом, зі зміщенням до центру, на завершенні якого Яніс Качур майстерно підставився й заробив штрафний. Євген Качур пробив вище, дозволивши місцевим фанам зітхнути.
Атака у відповідь по центру за участю Шерегія, Булези та Василя Зана й останній із цієї трійці міг вийти на воротаря, та давидківський страж випередив його й забрав до рук.
 
Ближче до завершальної третини тайму команди активізувались. Василь Зан намагався головою замкнути фланговий простріл із ліва, та Пазуханич на якусь мить його випередив і забрав. Та все ж гостям вдалось на певний час перехопити ініціативу, а після того, як вони видали пресинг проти молодого Остапова й змусили винести м’яч у пожежному режимі аби-куди, послідували два удари. Другий з них від Кабація досяг правого кута – 0:1. Трохи згодом Булеза пробив влучно з відскоком, та не так сильно як хотілося самому Юрію і його численним фанам. Після цього Віктор Зан вдало віддав, а Полянський прицільно пробив, та знову заблокували й змогли піти на перерву в ранзі тимчасового переможця.
 
На другий тайм господарі вийшли дуже вмотивовані, та їм доводилось ризикувати й шанс забити мав і суперник. Булеза подав із правого флангу в штрафний майданчик на Полянського, якого залишили без нагляду й Михайло головою досить ефектно переправив м’яча повз руки воротаря у правий кут – 1:1. Через дві хвилини Юрій уже сам бив, та Пазуханич зреагував. Полянському не вдалось додати другим темпом, щоб оформити дубль. На наступний удар Ковтуна вже зреагував Остапов.
 
На п’ятдесят сьомій хвилині стався епізод, який викликав неоднозначне сприйняття серед фанів двох команд. Атаку по центру влучним ударом з меж карної зони в лівий кут завершив Варга. Остапов неймовірним чином зреагував, та там опинився Кузьма й додав у сітку. Партнери Сашка вже були готові відсвяткувати його зіркову мить, та асистент арбітра підняв прапорець й зберіг нічийний рахунок. Через хвилину головою під час боротьби з суперником пробив Медвідь, та не влучив у рамку.
 
Після цього спрацювало правило про незабитий (тут маємо не зарахований) гол. Шерегій поборовся на своїй половині, через Цимбала переадресував м’яч в атаку по центру. Булеза віддав на правий фланг на хід Зану й Василь у дотик влучив у дальній кут, забивши один із найкрасивіших голів туру – 2:1.
 
Через три хвилини Ковальчук міг у дотик замкнути подачу з правого флангу. Не вдалось. Далі ще один супершанс у гостей, коли Ковтун віддав на лівий край на Варгу. Едуард відмінно подав на дальній кут воротарського майданчика й Качур-молодший у дотик влучив у рамку. Та стійка не дала зрадіти, бо від неї відлетіло не в сітку.
 
Медвідь феєрив у відборах, Кабацій невтомно заробляв стандарти, а Яніс Качур подавав їх, та завершення не було. Євген Качур заробив кутовий і сам подав. Остапов кулаками виніс із голови Медвідя. Одразу кутовий із права. Євген Качур подав, а Остапов на виході забрав. Булеза вихрем пронісся лівим флангом, залишивши «в черепашках» Микуланинця, й пробив у ближній з незначним відскоком. Пазуханич продемонстрував кращий сейв. Ковальчук не зумів додати. Далі Юрій ще й заробив штрафний із лівого флангу, а Шерегій виконав у ближній верхній. Пазуханич вдало розмістився й зреагував. Трохи згодом чудовий відбір Булези й Зана призвів до контри. Намагались вивести Ковальчука на шлях істинний, та давидківці колективно надзвичайними зусиллями відібрали й змусили того задкувати.
 
За кілька секунд до фінального свистка був неймовірний шанс у Варги, після чудового пасу в дотик на нього у штрафний майданчик від Кузьми. Едуард міг обирати будь-який кут, та обрав ділянку лівіше від воріт і класик юмористичного футбольного жанру міг би підказати зірковому гравцю куди йти йому «каждий тиждень …» після такої реалізації.
 
 
«Заріччя» – «Ференца Медвідя» Нове Давидково 2:1 (0:1)
 
Голи: Михайло Полянський, 49, Василь Зан, 60 – Кабацій 38.
 
«Заріччя»: Іван Остапов, Микола Цимбал, Іван Хила, Віталій Кузьма, Олександр Совтан, Василь Зан, Віктор Зан, Михайло Полянський, Юрій Булеза, Василь Шерегій, Сергій Караслай.
Запасні: Юрій Марко, Володимир Ковальчук.
Тренер – Микола Цимбал.
 
«Ференца Медвідя»: Іван Пазуханич, Олександр Микуланинець, Михайло Орос, Олександр Олексик (Степан Балог, 80), Сергій Медвідь, Євген Качур, Едуард Варга, Михайло Кабацій (Іван Медвідь, 85), Михайло Ковтун, Яніс Качур, Василь Луця (Олександр Кузьма, 9).
Запасні: Василь Качур, Євген Качур-старший.
Тренер – Василь Качур.
Євген Свищо для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 838 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: