Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Капітанська перемога Радванки у кубку
21:07
Капітанська перемога Радванки у кубку
Футбольний клуб із мікрорайону Радванка завойовує перший трофей у цьому сезоні.

Футбольний клуб із мікрорайону Радванка завойовує перший трофей у цьому сезоні.

Гра, на центральному полі стадіону Авангард, розпочалася за невисокого темпу. Номінальні господарі трохи краще контролювали м’яч, але без значного просування до володінь Славіка. У перші двадцять хвилин варто відмітити лише удар Микуляка по центру. Ще були сумнівні падіння у обох штрафних майданчиках та арбітр не вважав за потрібне зупиняти гру.

А на 28-ій хвилині Радванці вдалася класична контратака. Кутовий біля їхніх воріт, в ході якого Лодомиряк сильно виносить круглого у напрямку Грицкевича, який зачепився за м’яч на чужій половині поля, протягнув його по лівому краю і виконав філігранну передачу на Гаврилешка, який головою у падінні вколотив м’яч у сітку воріт.

Біло-голубі почали тиснути на суперника, змушуючи великими силами відійти у захист. Та пройти цю дворівневу оборону минайцям ніяк не вдавалось. На сороковій хвилині Минай спробував відігратись завдяки стандартам, та ударам Гибалюка зі штрафного та Соскиди після кутового бракувало точності.

Гості продовжували користуватися провалами у захисті суперника. Грицкевич знову вивів Гаврилешка на самотнього голкіпера та Анатолій трохи відпустив м’яч і Ковач був першим. Вже у доданий до першого тайму час, Грицкевич у швидкій контрі переграє Тупицю і виконує, ідентичну до першої, гольову передачу на Жоффчака. Віктор, так само у падінні головою, забиває гол у роздягальню.

По перерві Минай продовжував йти вперед, оголяючи свої тили. На 53-й хвилині цим знову не скористався Гаврилешко, якого на якусь мить випередив Іван Ковач і врятував ворота від ще одного голу. Та ще через п’ять хвилин вже і Ковач був безсилий, після невідпорного удару Жоффчака з семи метрів.

В наступні 30 хвилин господарі докладали всі зусилля, щоб відзначитись та всі старання були марними. Удари Дудаша та Микуляка були не точними. А от капітан Радванки міг записати у свій актив і гол, коли побачив, що голкіпер вийшов з воріт, спробував закинути м’яча у дальню дев’ятку з 35 метрів та Ковач встиг перевести круглого на кутовий. Статистика ударів 15-8 на користь підопічних Браїли, продемонструвала ефективність дій радванських гравців, навідміну від нападників суперника.

Гравці Радванки довели, що у футбол грають не прізвища і завдяки дисциплінованій грі впродовж всього матчу, змогли переграти грізного дебютанта цих змагань. Кращими гравцем у складі Минаю було визнано Владислава Микуляка, у Радванки – Олександра Грицкевича.


Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Ігор Гарлач, Юрій Шимон
4-й арбітр – Валерій Шкура
Делегат – Йосип Шитєв

м. Ужгород стадіон «Авангард». Глядачів 300.

ФК «Минай» - ФК «Радванка» 0:3

Голи: Гаврилешко, 28, Жоффчак, 45+2, 59.

Минай: Іван Ковач, Микола Гибалюк, Михайло Тупиця, Вячеслав Фаринич (Рудольф Балажинець, 55), Дзюбенко, Владислав Микуляк (к), Михайло Дзьоба (Тарас Задорожний, 46), Євген Лукяник, Михайло Дудаш, Євген Стерчо (Костянтин Багрій, 42) , Руслан Соскида.
Тренер – Володимир Браїла.

Радванка: Юрій Славік, Михайло Крьока, Володимир Кардач, Ігор Вагін, Віктор Жоффчак (Євген Келеманик, 60), Євген Лодомиряк, Едуард Негреш, Володимир Товт, Олександр Грицкевич (к), Анатолій Гаврилешко, Іван Грубінка.
Тренер – Юрій Бучок
Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1006 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: