Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Карло Горват: "На поле випускатимемо усю місцеву молодь"
17:06
Карло Горват: "На поле випускатимемо усю місцеву молодь"
Пропонуємо Вашій увазі інтерв’ю з президентом ФК «Талісман» (Великі Береги) Карлом Горватом.

Карло Горват: У продовження серії публікацій про підготовку команд до Зимового кубка Берегівського району, пропонуємо інтерв’ю з президентом ФК «Талісман» (Великі Береги) Карлом Горватом. 

– Карло Карловичу, чи розпочали вже підготовку до Зимового кубка?

– Так, звичайно, але говорячи про підготовку маю на увазі, що керівництво команди наразі займається перемовинами з футболістами, які готові вийти на старт зимового турніру. Як такого тренувального процесу ще немає. Головною причиною є те, що більшість футболістів або навчаються, або працюють. Наприкінці цього тижня буде проведено перше тренування, де і буде визначено список футболістів, які захищатимуть кольори нашої команди.

– Чи побачимо нові обличчя?

– Сподіваюсь, що так. Ми зробили все, аби з минулорічного колективу нікого не втратити. Адже у нас грали добротні футболісти, такі як Михайло Карібов, Володимир Бабич, Андрій Сироватко, які свого часу добре виступали в чемпіонаті області. Та й місцеві хлопці мають гарну школу. Нагадаю, що Матяш Сій та Гергель Горват навчалися в одній із угорських академій. У цілому зберегти кістяк команди вдалося. Щодо нових гравців, то можу з упевненістю сказати, що за нас виступатимуть добре відомі в футбольних колах футболісти. Це, насамперед, Іван Жаренко, повернувся до колективу Сергій Лендєл, а також вихованець нашої команди Адам Пушкаш. Ведуться перемовини ще з низкою хороших гравців, але поки що їх прізвища називати не буду.

– А хто залишив колектив?

– Найбільша втрата для нас – це є воротар Бейло Боднар, який незважаючи на свій молодий вік, встиг пограти в угорському професійному футболі. Як на мене, то він є найкращим голкіпером району. Щодо інших втрат, наразі вони незначні.

– І хто замінить вашого воротаря?

– Наразі маємо Матея Нілоша, який припинив виступи в Угорщині. У минулому сезоні добре себе проявив воротар юнаків Крістіан Балог, гадаю, він матиме шанс поборотися за місце в основі. Не виключено, що до команди прийде і новий воротар.

– А чи будуть залучатися молоді місцеві футболісти до ігор?

– Безперечно, юнаки минулого сезону виграли чемпіонат. У нашому селі багато років проводилася плідна робота з юними футболістами, багато з яких нині успішно виступають в чемпіонаті Угорщини. Не тільки на обласному рівні, але і за команди U-19 чемпіонату країни. Але ми не впевенені, що у чемпіонаті залишаться всі гравці Зимового кубка, тож на поле випускатимемо усю місцеву молодь.

– Тобто, ви розглядаєте Зимовий кубок, як підготовку до чемпіонату?

– Однозначно. Ми хочемо зберегти колектив, адже резерви у нас непогані. У той же час хочемо перемогти. Гадаємо, що «Талісман» має всі шанси завоювати трофей. 

– Якщо вже заговорили про чемпіонат, то чи не думали ви про покращення інфраструктури?

– Що стосується інфраструктури, то можу сказати газон футбольного поля у нас один з найкращих в районі. Маємо трибуни і роздягальню. Так, роздягальня наша давня і багато хто вважає, що їй необхідна реставрація. Як на мене, то її треба зносити і будувати нову, більш сучасну з усіма зручностями. Якщо все добре складеться, то з весни ми розпочнемо її перебудову .

– І на завершення. Кого вважаєте головними суперниками у боротьбі за перемогу?

– Традиційно головними конкурентами будуть берегівська «Зірка» та «Артос» (Гать), а враховуючи, що найважчі, принципові ігри у нас із ФК «Кідьош», то і з ними варто рахуватися.
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 969 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: