Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Карпати Перечин починають з перемоги (ФОТО)
21:09
Карпати Перечин починають з перемоги (ФОТО)
У матчі-відкритті у Перечині було все, що так люблять вболівальники: голи, вилучення, надмірні емоції, несподіваний результат.

У матчі-відкритті у Перечині було все, що так люблять вболівальники: голи, вилучення, надмірні емоції, несподіваний результат.

Відкривати цьогорічний чемпіонат випала можливість Перечину, де зійшлися команди, які закінчили минулий сезон на різних полюсах. Здавалося, що Баранинці і на цей раз переможуть, так як статистика особистих зустрічей була на їхньому боці, із загальним рахунком 8:0.

Це підтвердили і стартові хвилини матчу, де гості майже чи не в першій своїй атаці розпечатали ворота Мучічки. Назаренко зі свого лівого флангу виконав точний простріл в штрафну, Русин продовжив передачу на дальню стійку, де вже самотній Лукяник переправив круглого у пусту рамку воріт.

Та після цього перевага як за контролем, так і за створеними моментами почала переходити до господарів. Так Утцюський грає першим на підборі перед штрафною і відразу б’є, але не сильно. А от удар із штрафного вийшов вже сильним, Ізай відбиває перед собою, а Ігорю Кузнецову завадив проштовхнути м’яч у ворота захисник.

На 20-ій хвилині у Баранинців стався провал на лівому крилі оборони, звідки Утцюський втік на побачення з голкіпером і точно закинув м’яч у ворота.

Емоції як на полі, так і за його межами дедалі зростали. Арбітр дедалі частіше змушений був зупиняти гру через дрібні порушення. Особливо дісталося лайнсмену біля основної трибуни, діями якого були невдоволені вболівальники з обох сторін.

За десять хвилин до кінця першої половини гри черговий стандарт біля воріт Ізая призвів до другого взяття воріт. Подачу з кута поля захисники виносять за межі карної зони та прямо на ногу Фрайтику, який сходу точно стріляє під стійку.

Гра Баранинців попереду виглядала досить безпорадною. Лонгболи на Русина були малоефективними, а фланги програвали боротьбу своїм візаві. Заміни по перерві не поміняли загальну картину гри - жовто-сині виглядали краще. Та ведучи у рахунку, у другому таймі, господарі почали подовгу вводити м’яч у гру. В одному з таких епізодів Назаренко бачачи, що Місяйло не спішить йти за м’ячем, щоб вкинути аут, вирішив подати йому лобду, але зробив це сильно кинувши йому м’яча. Арбітр виписав Олександру жовту, яка була для нього вже другою.

Біло-червоні продовжили грати в три захисники. Гра стала, ще більш відкритою, так як гості йшли вперед відгріватися, залишаючи перечницям чудові нагоди для контратак. В одній з таких Вишневський здійснив рейд правим краєм і виклав шкіряного точно на ногу Дмитірєву, та той промахнувся з убивчої позиції перед пустими воротами. Ще одного разу Утцюський потурбував Ізайа зі штрафного, пробивши під саму перекладину та голкіпер на цей раз був на висоті.

Атакувальні потуги Баранинців нічим корисним не закінчилися, як і кінцевого штурму у них не вийшло. Тож перший матч нового сезону закінчився звитягою господарів, які порадували своїх вболівальників на красені-стадіоні.


Арбітр – Денис Федяй
Асистенти – Золтан Кота, Андрій Сімку
Делегат ФФЗ – Олександр Чегіль

Стадіон Карпати. Глядачів 300.

ФК «Карпати» Перечин – ФК «Баранинці» 2:1

Голи: Утцюський, 20, Фрайтик, 32 – Лукяник, 6.

Карпати: Василь Мучічка, Василь Стецо (Едуард Стецо, 46), Олександр Головей, Віталій Кузнецов, Сергій Місяйло (Юрій Рогулич, 78), Ігор Кузнецов, Олег Ляховець, Максим Фрайтик, Михайло Штулер, Олег Вишневський, Юрій Утцюський.
Заміна: Василь Синьович, Євген Савко, Богдан Страшкевич, Євген Дмитрієв, Сергій Місяйло.
Тренер – Едуард Стецо

Баранинці: Андрій Ізай, Степан Буксар (Ярослав Фаринич, 46), Володимир Товт, Сергій Товтин, Михайло Будз, Рудольф Балажинець (Володимир Браїла, 46), Михайло Дудаш, Євген Лукяник, Олександр Назаренко, Андрій Харченко (Євген Стерчо, 72), Олександр Русин.
Заміна: Владислав Демян, Роман Демян, Сергій Прокопець, Олександр Пономаренко.
Тренер – Іван Бисага.

Попередження: Місяйло, В. Стецо – Товтин, Будз, Фаринич, Назаренко.

Вилучення: Назаренко, 64.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1235 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: