Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Карпати" перемагають минайців
09:31
"Карпати" перемагають минайців
Гол екс-захисника "Минаю" став вирішальним у цій товариській зустрічі.


Відкривати рахунок гості могли вже на 6-й хвилині. Амбросій Чачуа та Олександр Климець організували класну атаку лівим флангом і вивели на ударну позицію Дениса Кожанова. Капітан "левів" пробив у дотик, проте оборонці "Минаю" удар заблокували. На цьому епізод не завершився і першим на підбиранні опинився Чачуа, та пробити як слід Амбросій не зміг – Олег Горін виставив ногу. Пенальті? Рефері не наважився призначити одинадцятиметровий.

Відповідь "Минаю" була не менш гострою. Ельдар Кулієв пробивав з гострого кута, та Дмитро Фастов потягнув м'яч із ближнього кута. Через кілька хвилин "Карпати" небезпечно розіграли кутовий – Кожанов навісив, а Дмитро Махнєв пробив головою вище воріт. На 26-й хвилині стріляв уже сам Кожанов. Голкіпер закарпатців Олександр Бандура дістав м'яч з-під поперечки.

Кінцівка тайму виявилася видовищною, а команди обмінялися серією небезпечних моментів. Спочатку Микола Когут отримав передачу з глибини, обігнав на швидкості Горіна, утім не використав вихід віч-на-віч з голкіпером. А за мить забивати могли закарпатці. Кулієв викотив під удар Вишневському, а той з вигідної позиції пробив вище.

І все ж останнє слово було за "Карпатами". Як і у попередньому спарингу проти тернопільської "Ниви", Ігор Дуць відправив м'яч у сітку після подачі Кожанова з кутового. Цього разу оборонець "левів" виявився найспритнішим у володіннях суперника і ударом головою вразив ціль – 1:0.

По перерві господарі почали діяти інтенсивніше в атаці, проте по-справжньому воротам Фастова не загрожували. Натомість "зелено-білі" зробили ставку на контратаки і при першій нагоді намагалися організовувати стрімкі випади.

На 59-й хвилині Олексій Хахльов скинув під удар Вишневському, а той потужно пробив – поруч зі стійкою. Ще небезпечніше було після подачі "Минаю" з кутового. Оборона львів‘ян разом із Фастовим спільними зусиллями зуміла відвести загрозу після після серії ударів суперника. А на 88-й хвилині "Карпатам" відверто пощастило. Антон Байдал виконав навіс зі штрафного, Фастов невпевнено зіграв на виході, однак його підстрахувала штанга.

Останні хвилини зустрічі минули під акомпанемент атак господарів, проте надійні дії Фастова не залишили шансів "Минаю". Не допомогло закарпатцям навіть вилучення Юрія Тлумака у компенсований час. У підсумку, "Карпати" перемагають учасника УПЛ завдяки голу під завісу першого тайму.


Минай - Карпати 0:1

Гол: Дуць, 45.

"Минай": Бандура, Дмитрук, Кравчук, Горін, Гончар, Вітенчук, Твердохліб, Хахльов, Кулієв, Касімов, Вишневський.
Запасні: Колесник, Грайфонер, Голуб, Станкович, Байдал, Паламар, Аксьонов, Чуєв, Трубочкін.
Головний тренер – Володимир Шаран.

"Карпати": Фастов, Махнєв, Болденков (Лень, 81), Дуць, Климець (Репета, 46), І. Когут (Галенков, 59), Рябов (Ломницький, 86), Ткачук (Тлумак, 46), Чачуа (Приймак, 59), Кожанов (Шах, 76), М. Когут (Тарануха, 59).
Запасні: Льопка.
Головний тренер – Андрій Тлумак.

Прес-служба ФК Карпати Львів

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 364 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: