Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » «Карпати» U-21 – «Говерла» U-21 – 0:0
10:52
«Карпати» U-21 – «Говерла» U-21 – 0:0
Фахівці фаворитом майже в один голос називали «зелено-білих».

Перед першим в сезоні малим західноукраїнським дербі «Карпати» – «Говерла» на полі стадіону «Локомотив» у Раві-Руській фахівці фаворитом майже в один голос називали «зелено-білих».

Воно й не дивно: по-перше, львів’яни грали на своєму полі; по-друге, вони мали значно кращі турнірні показники після шести турів; по-третє, за останній рік «леви» виграли всі три очних протистояння з «ведмедями» і при цьому не пропустили жодного м’яча; нарешті, по-четверте, команди до гри підійшли в абсолютно протилежному настрої. Якщо карпатівці в останній грі у гостях взяли гору над луцькою «Волинню» (2:1), то закарпатці вдома мінімально (0:1) поступилися харківському «Металісту». Але в підсумку життя в черговий раз довело, що прогнози у футболі – річ невдячна.

Найцікавіші події у грі вмістилися в ігровий відрізок тривалістю у п’ять хвилин – з 71-ої по 75-у. Першими свій єдиний у грі по-справжньому гольовий момент створили гравці «Говерли»: Владислав Микуляк на лівому фланзі атаки своєї команди з кута карного майданчика наче рукою подав на Олексія Хоменка, однак той з району 11-метрової позначки у падінні головою пробив поряд з дальньою стійкою. Якби влучив, у Романа Мисака шансів врятувати свою команду не було б. «Карпати» з відповіддю не забарилися і тут же також провели по-справжньому гостру атаку: Марселіньо на правому фланзі від лицьової лінії прострілив на Тараса Пучковського, який по ходу другого тайму замінив Євгена Бохашвілі, однак того випередив оборонець гостей і вибив м’яча на кутовий. Втім, за три хвилини, коли Роман Подоляк з глибини закинув круглого за спини захисникам, м’яч до центрфорварда «левів» таки дійшов, але з району 11-метрової позначки він пробив вище воріт.

Це був останній епізод гри, який заслуговує того, щоб про нього згадати. В заключні два десятка хвилин ігрового часу (це з врахуванням п’яти компенсованих) команди продовжували грати досить примітивно, без будь-якого креативу. Тож у підсумку 0:0 – яка гра, такий і результат...

«КАРПАТИ» U-21: Мисак, Мірошніченко (Марселіньо, 46), Білий, Подоляк, Жовтюк, Чачуа, Елла (Гудима, 75), Озарків (Савченко, 46), Красномовець, Бохашвілі (Пучковський, 61), Верещак (Березовий, 63).

Запасні: Нагірний, Гудак.

Старший тренер – Ігор Йовічевіч.

«ГОВЕРЛА» U-21: Бендер (Іванов, 46), Смокоровський, Васютин, Сербул, Дем’янчук, Микуляк, Вагін (Огар, 90+2), Гаврилешко (Курта, 81), Гагун, Хоменко, Ботвинник (Таранович, 70).

Запасні: Бабич, Котьо, Мандич.

Старший тренер – Михайло Іваниця.

Попередження: Білий, 50, Подоляк, 65 – Вагін, 53, Хоменко, 60, Гагун, 78.
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 657 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: