Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Карпати" В.К. та "Баранинці" сильнішого не виявили
08:40
"Карпати" В.К. та "Баранинці" сильнішого не виявили
На стадіоні села Лалово між собою зійшлись команди з Верхнього Коропця та Баранинців.

Першими з центру поля починали господарі. Гості, в свою чергу, відразу увімкнули високий пресинг і створили перший у грі напівмомент. Мартинич навісив у штрафну, голкіпер погано зафіксував м'яч, але Медведєв не зміг скористатись цим шансом. Трохи згодом перший, по-справжньому гострий, момент створили підопічні Решка. Бубряк мав хорошу можливість для взяття воріт, але пробив неточно.

Надалі гості  захопили територіальну перевагу, тим самим створюючи небезпечні моменти біля воріт суперника. Так Лінтур розігравши штрафний, прострілював у штрафний майданчик, але першим на м'ячі був захисник.
Згодом «Баранинці» знову заробили право на стандарт. Ухатюк подав на ближню стійку, але голкіпер впевнено зіграв на виході. Підопічні Бисаги все ближче і ближче підходили до воріт суперника. І на 25-й хвилині господарі не витримали натиску гостей. Мадяр закинув у штрафну, де Мартинич елегантним ударом завершує атаку голом – 0:1.

За п’ять хвилин Бубряк скориставшись непорозумінням захисту гостей, пробивав у падінні через себе, але Марко з легкістю забрав круглого. Згодом Брунцвик змістився з лівого краю в центр і пробив, але голкіпер на місці.
«Баранинці» відповіли супермоментом за участі Мадяра. Гості розіграли хорошу триходівку, Загорчак відпасував на Ухатюка, той знайшов у штрафній Мадяра, Олександр прийняв м'яч, але з кількох метрів не влучив у ціль.

На 35-й хвилині Мадяр знову міг збільшувати відрив своєї команди. Олександр пройшов кількох захисників і завдавав удару з-за меж карного, але знову підвела точність. Команда з Верхнього Коропця розгорнула хорошу контратаку. Бубряк, після пасу з глибини поля вийшов на рандеву з голкіпером, але останній вчасно вийшов з воріт і підстрахував своїх захисників. Під кінець першого тайму Загорчак пристрілювався з дальньої відстані, але голкіпер без проблем фіксує м’яч.

В дебюті другого тайму обидва колективи мали хороші нагоди, щоб відзначитись. Спочатку Барта пробивав з-за меж штрафної, але зависоко. А вслід за ним, після подачі в штрафну, Мартинич в дотик завершував атаку, але удар вийшов заслабким і голкіпер забрав м'яч. Загалом другий тайм видався багатим на гострі моменти, що не могло не тішити вболівальників на трибунах.

На 52-й хвилині Джуджук класно розібрався з опонентом і виконав простріл у штрафну, де ніким не прикритий Мартинич з кількох метрів не зміг як слід влучити по м'ячу і небезпечний момент втрачено.

За декілька хвилин, Брунцвик обіграв двох захисників і завдав потужного удару, але вище воріт. За декілька хвилин, підопічні Решка заробили право на небезпечний штрафний. Бирак пробив без шансів для голкіпера, тим самим встановивши рівний рахунок у зустрічі – 1:1.

Такий розвиток подій не влаштовував гостей і вони почали дедалі частіше загострювати гру біля чужих воріт. За декілька хвилин, команда гостей розіграла хорошу комбінацію, після якої Медведєв прострілював в штрафну але ніхто з партнерів не зміг зачепитись за м'яч.

Футболісти з Нижнього Коропця, відчувши впевненість від забитого голу, створили низку гольових нагод. Спочатку Бирак пробивав з-за меж штрафної, але Марко на висоті. Після цього Далекорій небезпечно закинув у штрафну, але Марко впевнено зіграв на виході.

Команда господарів поступово нарощувала темп. Так Решко пробивав з дальньої відстані, але Марко на місці. Остання десятихвилинка виявилась багатою на небезпечні моменти. Так на 80-й хвилині гості заробили право на небезпечний штрафний. Удар Лукіяника голкіпер відбив перед собою, але на добивання ніхто з гравців у біло-червоній формі не встиг.

За п’ять хвилин Дзямко підібрав круглого на підступах до штрафної і відразу пробив, але голкіпер перевів м'яч на кутовий. Подача з кута поля закінчилась ударом Бібікова, але в останній момент захисник виносить м'яч з лінії воріт. Під кінець зустрічі Баранинці втратили стовідсоткову момент. Лукіяник увірвався в штрафну і виконав простріл, де Ганусин розстрілював вже порожні ворота, але м’яч влучив у захисника. На останніх хвилинах Баранинці мали ще одну нагоду аби вирвати перемогу. Після подачі з кута поля Бібіков потужно пробивав, але м'яч пройшов вище воріт.

Не реалізувавши всі свої моменти команда гостей вивозить з Коропця лише одне очко, що може негативно позначитись на їхньому турнірному положенні. Карпати вже третій матч підряд залишаються непереможними на власній арені.
 

Арбітри: Дребужан С., Федак В., Кочетов В.
Делегат – Варга Ф.З.
 
с. Лалово, глядачів 150.
 
ФК «Карпати» (В.К.) – ФК «Баранинці» 1:1
 
Голи: Мартинич, 25 – Бирак, 64.
 
Карпати: Лушпінь Михайло, Жавко Руслан, Обицький Микола, Болдижар Юрій, Кучінка Іван, Решко Крістіан, Шевченко Андрій, Брунцвик Олександр, Чоря Роман, Бубряк Юрій, Бирак Василь.
Запасні: Плачінта Микола, Далекорій Віталій, Воробйов Валерій, Бела Ярослав, Павлишин Василь, Лунгу Олексій, Матвеюк Ігор, Решко Мирослав.
Тренер – Решко Мирослав

Баранинці: Костянтин Марко, Олег Мартинич, Олександр Мадяр, Віталій Медведєв, Євген Загорчак, Сергій Прокопець, Артем Ухатюк, Євген Лукіяник, Андріан Лінтур, Едуард Стецьо, Рудольф Балажинець.
Запасні: Віталій Ганусин, Ігор Джуджук, Богдан Дзямко, Євген Бібіков, Ярослав Фаринич.
Тренер – Іван Бисага

Попередження: Мартинич 22, Бібіков 63, Ганусин 85 – Бубряк 30.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 949 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: