Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Карпати» В. Коропець припинили політ «Сокола» (ФОТО)
20:44
«Карпати» В. Коропець припинили політ «Сокола» (ФОТО)
Кінчешці сенсаційно поступилися аутсайдера сезону.

«Карпати» В. Коропець припинили політ «Сокола» (ФОТО) Після втрати лідерів, які були на перших ролях у команді на шляху до перемог у першому колі – Грицкевича, Жоффчака та Товта, командний механізм дав збій у грі з Верхнім Коропцем. У першому колі «автомобілісти» взяли верх над сьогоднішнім суперником 8:1. Тепер від тої переваги не залишилось і сліду.
За спекотної погоди команди грали на середніх швидкостях. Гості більше атакували і били по воротам. Манайленко пробивав з 26 метрів, кіпер лише з другого разу забрав шкіряного. Ще одного разу Кривка з гострого кута вдарив мимо воротаря, але і мимо воріт.
Зелено-чорні вибігали на чужу половину поля малими силами в 2-3 чоловіка, тому створити щось конструктивне їм не вдавалось. Гості краще тримаючи м'яч не отримували від цього якісь дивіденди, через високий брак у передачах на половині поля суперника.
Друга половина гри була ідентичною до першої. Одні намагались довести атаку до удару, інші відбитись і втікти в контратаку. Можна сказати, що господарі виконали своє завдання на відмінно. Дедалі частіше атакувальні гравці «Карпат» почали чіплятися за м'яч на чужій половині і підбиратися до підступів штрафної. Так на 75-ій хвилині в ході такого контрнаступу після пасу з центру поля Анатолій Кіяк виграв забіг у захисників Кінчеша та випередив на долю секунди воротаря і зіткнувшись з ним, з 12 метрів закотив  круглого у пусті ворота.
Намагання гостей відігратись були вкрай неефективними. Підопічні Тенкача навіть були ближчими до другого голу та Фанта впіймав удар зі штрафного з 24 метрів.  
Закономірна перемога верхньокоропецької команди, які вміло відзахищавшись, реалізували чи не єдиний свій момент у поєдинку. 

Арбітр – Валерій Шкура
Асистенти – Мар'яна Сухан, Дмитро Гонак
Делегат матчу – Михайло Наскалов  

с. Лалово, глядачів 100.

ФК «Карпати» В. Коропець – ФК «Сокіл» Кінчеш 1:0

Голи: Кіян, 75.

Карпати: Микола Обицьки, Тиберій Кабацій (Ігор Матвеюк, 63), Анатолій Кіян, Михайло Лушпінь, Руслан Жавко, Валерій Воробйов, Юрій Болдижар, Василь Бирак, Артур Шепа (Ярослав Бела, 43), Олександр Брунцвик, Василь Павлишин (Сергій Кулик, 90).
Тренер – Богдан Тенкач

Сокіл: Віталій Фанта, Олексадр Глива, Роман Дем'ян, Крістіан Петрич, Олександр Яхимець, Іван Корпош (Вадим Чекета, 79), Максим Манайленко (Андрій Лобанов, 68), Вячеслав Лович (Ігор Солодовник, 59), Павло Кривка (Олександр Іканін, 85), Дмитро Турега (Віталій Лучин, 54), Жолт Ватка.
Тренер – Віктор Микита  

Попередження: Болдижар, 7, Обицьки, 14, Бирак, 36, Кіяк, 38 – Кривка, 13.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 941 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Кіян Анатолій  
0
Сам ти Кіяк))

الاسم *:
Email *:
كود *: