Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Карпати» в Лалові розгромили фаворита (ФОТО)
08:52
«Карпати» в Лалові розгромили фаворита (ФОТО)
Про друге поспіль дербі за участю підопічних Решка та Пінджолі читайте далі.

«Карпати» в Лалові розгромили фаворита (ФОТО) Після непростого матчу тижневої давності проти дуже амбіційного «Нижнього Коропця» до Лалова приїхав ще сильніший колектив із «Дерцена», який тижнем раніше на виїзді декласував іншого фаворита «Бобовище». Натомість, команду з Верхнього Коропця деякі обласні ЗМІ вже скинули з претендентів на високі місця, призабувши, що в 2-му колі підопічні Решка левову частку матчів проведуть на фартовій для себе «Карпат-арені». Так чи інакше, та на дерценців вочевидь суттєво вплинула така інформаційна атака з обласного центру й їх налаштування на опонентів виявилось посереднім.

Сам двобій розпочався з настирних атак господарів, які до певного часу не приносили результату. Натомість, гості шукали свій шанс у контратаках. На завершенні однієї з таких по центру, що відбулась на 6-й хвилині, Савко скинув під удар Петровці й Василь пробив зовсім трохи вище поперечини. Через чотири хвилини атака по центру господарів завершилась порушенням правил проти Павлишина, та м’яч залишився в зелено-чорних і Михайло Лялюк не зупинив гру. Бубряк віддав на лівий край штрафного майданчика на Бирака й Василь потужно пробив у ближній кут. Гецко не без труднощів відбив.

Далі було суттєве затишшя в плані небезпеки, однак була жвава боротьба за м’яч у центрі, від якої у фанів дух переймало. Господарі намагались дальніми передачами шукати Бирака, Шевченка та Бубряка, а гості з допомогою середніх та коротких пасів швидко підходили до лінії штрафного майданчика опонентів. Та безпосередньо в карних зонах вдало діяли захисні ланки обох колективів.

Певний вибух стався на 28-й хвилині, коли якісний навіс із лівого флангу на дальню стійку від Петровці ударом у ближній кут замкнув Дьерке. Круглий полетів із зовнішньої сторони брами зовсім поруч зі стійкою. Ще кілька пострілів гостей самовіддано заблокував Жавко. У «Карпат» дальніми передачами продовжував постачати партнерів Болдижар. На завершенні атаки лівим флангом за участю Брунцвика, Далекорія та Болдижара, все завершилось прострілом останнього на ближню стійку на Бирака, та Василю так і не дозволили пробити із вбивчої ударної позиції. Та круглого підхопив Шевченко й сильно вколотив його в правий кут, без шансів для Гецка – 1:0.

«Дерцен» міг відновити паритет на 40-й хвилині, коли простріл Пінджолі з кутового з лівого флангу пострілом із вбивчої позиції звавершував Мідянчик. Та в останній момент опоненти заблокували його удар, зберігши для себе переможний рахунок першого тайму.

Друга половина стала плавним продовженням кінця першої. На 47-й хвилині Пінджоля навісив із кутового з правого флангу в центр карного майданчика, де знову на м’ячі опинився Мідянчик. Цього разу Роман головою переправляв круглого в сторону воріт, та опоненти знову змогли заблокувати його постріл.  Місцеві відповіли через сім хвилин атакою по центру, на завершенні якої Бирак вибіг на воротаря, та один із захисників наздогнав його і в останній момент виніс м’яч від нього з-під ніг.

На 62-й хвилині команди обмінялись гольовими моментами. Спочатку простріл з лівого флангу від Харченка з 10-ти метрів мав завершувати взяттям воріт Пінджоля, та в останній момент його випередив опонент і в пожежному режимі виніс круглого. За мить триходівка Болдижар – Бирак – Бубряк завершилась ударом із розвороту останнього поруч із правою стійкою. Та в наступній атаці по центру підопічні Решка таки досягли свого. На її завершенні Брунцвик віддав на Шевченка, що дозволило  Андрію вийти віч-на-віч з вортарем і вдруге переправити круглого в правий кут – 2:0.

Гості перейшли до позиційного наступу й на на 77-й хвилині на завершенні атаки по центру Шелепець увірвався в карну зону й, з допомогою фінтів, залишив позаду себе воротаря. Та Лушпіня підстрахував Жавко, який виніс м’яч від опонента буквально з ноги. І тут спрацювало правило про незабитий гол. Швидку контратаку по центру красивим ударом з 22-х метрів завершив Бела, який за мить до того вийшов на заміну. Круглий зняв павутину з правої дев’ятки воріт Гецка, підкресливши що саме цей гол цілком може претендувати на звання кращого в 12-му турі – 3:0. Уболівальники стоячи несамовито вітали такі дії свого улюбленця.  

На 85-86-й хвилинах команди обмінялись небезпеками біля чужих штрафних. Спочатку Олександр Кузьма, на завершенні атаки по центру, середнім пасом знайшов перед штрафним майданчиком Мідянчика. Після удару Романа, круглий зрикошетив від захисника  й змінив напрямок польоту, та Лушпінь вчасно переорієнтувався й відбив. За мить господарі вибігли в контратаку правим флангом зі зміщенням до центру. Бирак сильно пробив із 15-ти метрів, та цього разу Гецко вже відбив досить складний м’ячі, зберігши менш дошкульний розрив у рахунку.   
 
Арбітр – Михайло Лялюк
Асистенти – Іван Біров та та Микола Мондик
Делегат ФФЗ – Іван Попович
 
село Лалово, стадіон «Карпат-арена», + 28 градусів, ясно,  300 глядачів
 
«Карпати» Верхній Коропець – «Дерцен» – 3:0
 
Голи: Шевченко, 37, 67, Бела, 80.
 
«Карпати»: Михайло Лушпінь, Руслан Жавко, Микола Обицьки, Юрій Болдижар, Іван Кучінка, Василь Павлишин (Віталій Далекорій, 25), Олександр Брунцвик, Андрій Шевченко (Ігор Матвеюк, 83), Роман Чоря (Валерій Воробйов, 55), Юрій Бубряк (Ярослав Бела, 80), Василь Бирак.
Запасні: Мирослав Решко, Борис Ряшко,
Тренер – Мирослав Решко.

«Дерцен»: Валентин Гецко, Юрій Шелепець, Анатолій Рипкович, Шандор Дьерке (Роман Неделюк, 75), Василь Петровці, Олександр Кузьма, Олександр Пінджоля, Андрій Харченко, Роман Мідянчик, Василь Єрема (Володимир Степанович Кузьма, 45+1), Степан Савко.
Запасні: Йосип Копас, Олександр Поляк, Володимир Володимирович Кузьма, Олександр Поляк, Антоній Тіма.
Тренер –  Олександр Пінджоля.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
 ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1011 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: