Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Карпати" вийшли не під силу "Вітязю"
14:20
"Карпати" вийшли не під силу "Вітязю"
Команда Андрія Панасюка здобуває другу перемогу у цьому чемпіонаті.

До домашнього матчу з «Вітязем» рахівські «Карпати» востаннє перемагали аж у п’ятому турі ДЮСШ Тячів. Після того рахівська команда тричі терпіла поразки. Тож у домашньому матчі з новачком вищої ліги прагнули нарешті взяти три бали.
 
Фактично весь перший тайм тривала позиційна боротьба, але все ж невелика перевага була в господарів. На правому фланзі кілька разів хавбек «Карпат» зумів пройти свого візаві Анатолія Павліша й подавав на дальню стійку, але добре діяли центрбеки концгазівської команди, які вміло перекривали зони.
 
Мали можливість і гості реалізувати кілька своїх нагод, двічі Євген Костик прагнув замкнути передачі партнерів, однак, так і не дотягнувся до м’яча. Нічого не могли вдіяти креативні флангові хавбеки «Вітязя» Андріан Горняк та Максим Шамрай, які змушені були в переважній більшості віддавати поперечні передачі через позиційний пресинг господарів. А в одному з моментів відмінно відіграв воротар «Вітязя», який парирував постріл рахівського гравця й витягнув м’яча з-під дальньої поперечини. Тож на перерву команди пішли без голів.
 
На другу половину матчу тренер «Карпат» робить заміну й випускає на поле прудкого Миколу Руса, який дуже загострив гру в атаці «Карпат». Він постійно розхитував лінію захисту концгазівців, а далі на 56-й хвилині віддав вивірену передачу на партнера на правий фланг, той пройшов практично до лінії воріт і прострілив на дальній кут воротарського, де оборонці «Вітязя» призабули Юрія Яремчука, останній підставив ногу й відправив м’яч у пусті ворота – 1:0.
 
Гості не знітилися від пропущеного голу, а відразу ж почали робити спроби відігратися. Найбільш близьким до цього був Андріан Горняк, який отримавши передачу на правому куті, зумів пройти повз двох захисників і пробив – відмінно відіграв страж карпатівських воріт, який заблокував постріл нападника «Вітязя». У відповідь гравець господарів завдав удар по воротах Харіна з розвороту метрів з 15, Максим у карколомному стрибку переводить м’яч на кутовий. За 5 хвилин до завершення матчу знову чудову нагоду мав Горняк, але на заваді вчергове став кіпер «Карпат» Мафтій Кудла, він відбиває м’яч, але на підбор першим встигає гравець «Вітязя», але удар останнього блокують оборонці. Далі ж «Карпати» зуміли довести гру до завершення без особливих загострень біля власного карного майданчика.

 
м. Рахів, стадіон «Карпати». Глядачів – 400
 
«Карпати» (Рахів) – «Вітязь» (Концгазо) – 1:0 (0:0)
 
Гол: Яремчук 56
 
«Карпати»: Кудла Мафтій, Козурак Микола (Рус Микола 46), Тимочук Богдан (Рошко Микола 78), Романюк Микола, Верко Юрій, Мачек Йосип, Брана Павло, Микуличинський Юрій, Яремчук Юрій (Іванов Володимир 90), Вішован Микола, Терпак Василь (Фільтюк Роман 78).
Запасні: Коміщак Михайло, Василенко Владислав, Кокіш Іван, Петрище Павло, Маркульчак Олександр.
Тренер: Панасюк Андрій
 
«Вітязь»: Харін Максим, Колобов Євген, Жентичка Іван, Селещук Вадим, Павліш Анатолій (Кузьма Юрій 59), Шимон Олександр (Лукяненко Богдан 67), Пінковський Вячеслав, Ревта Олександр (Варваринець Іван 51), Шамрай Максим, Горняк Андріан, Костик Євген (Красношлик Василь 83).
Запасні: Костик Олександр, Будз Богдан.
Тренер: Вячеслав Пінковський.
Семен МИХАЙЛИК
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 855 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: