Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Карпати" з Дубового розгромно долають "Вікторію"
13:44
"Карпати" з Дубового розгромно долають "Вікторію"
У матчі 25-го туру Першості області Східної зони, ФК «Карпати» (Дубове) виграли у ФК «Вікторія-ЛНС» з рахунком 5:2.

Певно, «Карпати» з Дубового у матчі проти «Вікторії» показали кращу свою гру у сезоні. Контролюючи м'яч упродовж усього першого тайму господарі змогли витиснути комфортний для себе результат, аби решту ігрового часу «напів сили» довести поєдинок до перемоги.

Небезпечні нагоди карпатівці створили ще на початку гри. На 5-ій хвилині Макарусь отримавши м'яч у 20-ти метрах від воріт суперника, пробив у правий кут воріт під самісінькою поперечкою. Та воротар небезпеку нейтралізував, у стрибку перевівши м'яч на кутовий. Хвилиною потому господарі все ж повели у рахунку. Той же Макарусь отримавши м'яч праворуч від воріт гостей, виконав ривок у штрафну площу, звідки у дотик провів м'яч поруч з правою стійкою. 1:0.

Після голу господарі не скидали обертів, та постійно шукали можливості для гольової нагоди. Зрештою, розпасування на чужій половині поля дало свій результат. Черговий прорив з м'ячем правим флангом вже у виконанні Галаца, на 18-ій хвилині завершився точним ударом по воротах з меж штрафної. 2:0.

Після такого потужного старту від господарів, футболісти «Вікторії» зуміли зібратися, та піймати карпатівців на контратаці. І вже на 21-ій хвилині Попша отримавши м'яч на центральній лінії поля, самотушки добіг до самої карної площі, звідки пробив щосили у лівий кут воріт. 2:1.

Здавалося, що після цього голу картина на полі зміниться, і господарі озираючись на результат віддадуть ініціативу гостям, притиснувшись до оборони. Та атакуючі дії карпатівці демонстрували і далі. Черговий гол господарі провели 2 хвилини потому. Один з гравців команди господарів, перебуваючи з м'ячем у 30-ти метрах від воріт, в дотик вивів Лендела 1 на 1 з воротарем «Вікторії». Нападник нагоди забити не змарнував, пустивши м'яч між ніг кіперу гостей. 3:1.

На 31-ій хвилині господарі довели рахунок до розгромного. Після сумбуру у штрафній «Вікторії» боротьбу за м'яч виграв Приймак. Він у падінні відправив м'яч у правий кут воріт. 4:1.

У таймі другому темп гри, на відміну від дощу який панував упродовж усього матчу, трохи спав. Атакувати бралися вже й гравці «Вікторії». На 49-ій хвилині гості атакуючи правим флангом зуміли вирватися до кутового прапорця поруч з воротами «Дубового». Потім послідував навіс від Деяка до воротарської площі, де м'яч головою у ворота переправив Попша. 4:2.

Не встигли гості потішитися голом, як отримали м'яч і в свої ворота. Атакуючи лівим флангом один з гравців «Дубового» прострілив у штрафну гостей. М'яч прийняти вдалося Мотрину який точним ударом збільшив рахунок до 5:2.

У підсумку рахунок таким і залишився до кінця гри. А сусідство цих команд у турнірній таблиці стає міцнішим.
 

Арбітр – Василь Качур
Асистенти арбітра – Роман Хархаліс, Олександр Бодня
4-ий арбітр – Богдан Павлюкович
Делегат – Режив Швайгер

ФК «Карпати» Дубове - ФК «Вікторія – ЛНС» Біла Церква 5:2

Голи: Макарусь 6, Галац 18, Лендєл 23, Приймак 31, Мотрин 50 – Попша 21, 49;

ФК «Карпати» (Дубове): Кузьмик, Ільнов (Герич 46), Похилюк (Бережник 77), Макарусь, Коробайло, Магей, Куцин, Мотрин, Лендєл, Приймак (Теслович 85), Галац;
Запасні: Ребарь;

ФК «Вікторія-ЛНС» (Біла Церква): Йосипчук, Грін О., Грін І., Штефан В., Попша (Лемен 83), Деяк, Дан, Чубан (Ціпле 90), Нан, Попович, Грін;
Запасні: Она, Марінчак;

Попередження: Приймак, Лендєл – Чубан;
Мартін ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 866 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: