Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Керівництво ФК "Мункач" провело загальнокомандні збори
21:56
Керівництво ФК "Мункач" провело загальнокомандні збори
Сьогодні, 24 листопада відбулися загальноклубні збори в яких взяли участь керівництво «Мункача», тренерський штаб та більшість вихованців.

Керівництво ФК Сьогодні, 24 листопада відбулися загальноклубні збори  в яких взяли участь керівництво «Мункача», тренерський штаб та більшість вихованців з усіх команд різних вікових груп.

Першим взяв слово спортивний директор клубу Дьордь Короловскі, який зауважив, що за 3 місяці, які провів в «Мункачі» був приємно здивований чималою кількістю талановитих дітей. «В команді U-19 є футболісти такого рівня, що їх можна б було спокійно ставити в склад молодіжної збірної Угорщини U-21», – зазначив угорський фахівець.  Але він наполіг і на продовженні розпочатого ним курсу із ще більшою інтенсивністю: «Цей період був для нас як адаптаційний, але всі мусять зрозуміти, що філософію, якої ми вчимо – це європейська манера гри більшості провідних клубів. Тож з тими, хто її не зможе усвідомити будемо змушені прощатися.  Так би мовити точкою відліку навчально-тренувального процесу стане 1 січня 2017 року. Саме з цього часу будемо пильніше приглядатися до наших вихованців і якщо в них не буде йти, то в першу чергу відповідальність нестимуть тренери, а вже потім футболісти».

За словами Д.Короловскі нині в клубі триває селекційна робота в усі вікові групи. Тренери проглядають чимало новачків. «Повірте, навіть у старшій команді U-19 зявляться нові обличчя, вже нині на оглядинах перебувають троє гравців, ще кілька приїдуть на днях, тож конкуренція посилиться», – зазначив він.

Під час обговорення торкнулися не лише спортивної складової, а зупинилися й на навчально-виховному процесі юних футболістів. Всі присутні зауважили, що гравець «Мункача» має не лише в футбол добре грати а бути вихованою, розумною  та культурною людиною.

«Ви повинні розуміти, що представляєте лице нашого клубу, ваші дії, ваша поведінка, за ними нам даватимуть оцінку оточуючі. Наші учні мають демонструвати високий морально-етичний  рівень як у спорті, так і в побуті, на вулиці, в рідному селі, в поведінці з дорослими, ровесниками, будь-де.   Якщо ж хтось з цим не погоджується, то має знати, що він тут не затримається – такі вимоги нашого клубу й вони мають стояти наперед усього», – завершив розмову Д.Короловскі.

Також до обговорення долучилися голова правління клубу Олег Шульга, керівник науково-спортивної групи Віктор Ряшко, менеджер клубу Іван Шіц та тренерський склад «Мункача».
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1254 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: