Головна » Усі публікації » у світі » Харатін чемпіон, Вайда без бронзи, Надь і ко вилітає
12:10
Харатін чемпіон, Вайда без бронзи, Надь і ко вилітає
У суботу, 27 червня, відбулись завершальні поєдинки чемпіонату Угорщини 2019/2020.

Харатін чемпіон, Вайда без бронзи, Надь і ко вилітає Тріумфальним цей сезон вдруге підряд виявися для мукачівця Ігора Харатіна, який завдяки своїй вдалій грі у чемпіонаті та єврокубках отримав виклик у збірну України. Наступним очікуваним кроком має бути перехід закарпатця у більш сильніший європейський чемпіонат.

Ще одним призером чемпіонату міг стати виноградівець Шандор Вайда, який довгий час йшов із Мезокевешд йшов на третьому місці, однак дві поразки на фініші сезону стали фатальними у боротьбі за бронзу чемпіонату. До активу Вайди можна записати здобуття статусу фіналіста Кубку Угорщини. У цьому сезоні Шандор провів 34 матчі і забив 1 гол.

Кішварда вела боротьбу за виживання і сім балів в останніх трьох турах дозволили їм фінішувати восьмими, в трьох очках від зони вильоту. Віктор Гей провів за сезон 21 матч і забив 1 гол у Кубку, а 19-річний Василь Хіміч дебютував у вишці і в завершальних матчах сезону постійно потрапляв у заявку команди. 

А от невдахами сезону можна назвати найбільш закарпатський колектив вищої ліги Дебрецен, якому в останньому турі необхідно було перемагати свого головного конкурента у битві за виживання Пакш, однак нічия 1:1 відправляє дебреценців у нижчий дивізіон. Після завершення матчу фанати DVSC обурені вильотом вибігли на поле і напали на гравців, змусивши зняти футболки.



34-річний голкіпер Олександр Надь провів 17 матчів у чемпіонаті ( у попередніх двох сезонах проводив мінімум 30). Натомість 20-річний Ерік Кушнір став твердим гравцем основи, провівши 29 матчів за сезон і забивши 1 гол. Юрій Габовда за Дебрецен у другій половині сезону зіграв 6 матчів, ще 13 матчів прийшлося на перше коло за Халадаш. 


Категорія: у світі | Переглядів: 609 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: