Головна » Усі публікації » у світі » Харатін перейшов до варшавської "Легії"
21:34
Харатін перейшов до варшавської "Легії"
Мукачівський півзахисник змінив гранда угорського футболу на гранда польського.

Харатін перейшов до варшавської Український півзахисник Ігор Харатін, гравець збірної та минулорічний учасник Ліги чемпіонів УЄФА, підписав контракт з Легією Варшава, дійсний до кінця сезону 2023/2024 років.

26-річний Ігор Харатін - триразовий чемпіон Угорщини та гравець збірної України. Всього за національну команду він зіграв чотири матчі. Півзахисник також має досвід виступів на європейській арені. Під час гри за луганську Зорю новий футболіст Легії, серед інших, брав участь у матчах Ліги Європи УЄФА з Манчестер Юнайтед та іспанським Атлетік Більбао. У минулорічній кампанії Харатін грав у Лізі чемпіонів УЄФА за «Ференцварош». Українець також зумів забити на "Камп Ноу" проти "Барселони", оскільки він успішно виконав пенальті, призначений раніше для його команди.

За "Ференцварош" за три сезони Ігор провів загалом 108 матчів, за які забив 11 голів та віддав 11 асистів.

- Ми придбали гравця з таким профілем, якого нам досі не вистачало у команді. Я переконаний, що Ігор Харатін принесе багато користі команді, поділившись своїм досвідом і стане підсиленням для нашої команди. Український представник грає на позиції опорного півзахисника, має дуже хороші фізичні якості, чудово грає у повітрі та є небезпечним при стандартах, - каже спортивний директор Легії Варшава Радослав Кухарський.

Ігор Харатін гратиме у Легії під номером 14. Легія виступатиме на груповій стадії Ліги Європи, де потрапила у групу з Лестером, Наполі та Спартаком.

Відзначимо, що заради оформлення переходу Харатін покинув стан національної збірної і змушений був пропустити гру із Казахстаном.


Категорія: у світі | Переглядів: 394 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: