Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Харатін робить гол+пас у грі "Динамо" (ВІДЕО)
19:51
Харатін робить гол+пас у грі "Динамо" (ВІДЕО)
Мукачівський гравець луганської «Зорі» став одним з героїв зустрічі записавши у свій актив гол+пас.

Харатін робить гол+пас у грі
Переломити хід зустрічі, програючи 0:3 і другий тайм виграти у «Динамо» 4:1, звівши загальний рахунок до 4:4 може далеко не кожна команда в нашому чемпіонаті. Одним з головних дійових осіб у складі луганчан став мукачівець Ігор Харатін.
 
На 55-ій хвилині Ігор Харатін вдало реалізував одинадцятиметровий удар і скоротив розрив в рахунку - 1:3. А за кілька хвилин до фінального свистка Ігор здійснив точний закид у штрафну суперника, де м'яч прийняв Євген Опанасенко, який обіграв Коваля і відправив м'яч вже у порожні ворота - 4:4!
 
Підсумковий рахунок 4:4 і одна з кращих, якщо не найкраща гра нинішнього чемпіонату і можливо, всього майбутнього сезону!
 
Ігоря Харатіна за підсумком останніх матчів "Зорі" можна назвати луганським Серхіо Рамосом. Футболіст, чиєю парафією не є голи у ворота суперника, вміло завершує атаки. Ігор забив у Більбао, принісши "Зорі" історичну перемогу. А вчора "розписався" у воротах "Динамо", посприявши не менш історичній нічиї луганців. Так, гол відбувся з пенальті, але вже сам факт отримання права пробити одинадцятиметровий при наявності у складі команди двох бразильців, а також Громова та Караваєва, дорогого коштує.
 
Крім того, Харатін в минулому сезоні двічі відзначився у воротах "Шахтаря". Чотири голи за "Зорю" – "Шахтарю", "Динамо" і "Атлетіку" з Більбао.
 
Проте покликання Харатіна – не забивати. У вчорашньому матчі Ігор яскраво проявив найліпші риси центрального півзахисника – руйнував, але водночас вміло диригував грою передачами з глибини. Саме після його асисту відбувся вирішальний гол Опанасенка.
 
Схоже, Юрій Вернидуб знайшов і огранив новий талант, раніше недооцінений на футбольних теренах. Головне, вберегти Ігоря від травм, які часто зламують футболістів "Зорі", а також сприяти його подальшому прогресові.

Обслуговував цей матч ще один мукачівець - Ярослав Козик.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 702 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: