Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Харатін забиває переможний гол "Карпатам" (ВІДЕО)
09:10
Харатін забиває переможний гол "Карпатам" (ВІДЕО)
Гол Харатіна так і залишився єдиним і приніс перемогу підопічним Вернидуба.

Харатін забиває переможний гол Єдиний гол луганчани забили на 77-ій хвилині. Харатін занадто пізно вирішив почати підтримувати атаку своєї команди, але це і зіграло йому на руку. Другим темпом він набіг в штрафну після передачі від Хомченовського з лівого флангу і, зрозуміло, залишився без опікуна. Удар в протихід захисникам на лінії воріт і голкіперу - м'яч в сітці.
 
 
Львів. Стадіон "Україна"
 
Карпати - Зоря 0:1
 
Гол: Ігор Харатін 77
 
Карпати: Максим Кучинський, Назар Вербний, Олексій Гуцуляк, Хорхе Карраскаль (Родріго Варгас 59), Франціско Ді Франко (Кевін Мендес 78), Сергій Мякушко (Данило Сікан 85), Мар'ян Швед, Артем Федецький, Орест Лебеденко, Денис Мірошниченко, Аді Мегреміч
 
Зоря: Заурі Махарадзе, Олександр Сваток, Ігор Харатін, Дмитро Хомченовський, Богдан Михайличенко, Віталій Вернидуб, Богдан Леднєв (Владислав Кочергін 63), Олександр Тимчик, Олександр Караваєв, Рафаель да Сілва (Максим Луньов 86), Сілас (Василь Прийма 49)
 
Попередження: Орест Лебеденко 81, Кевін Мендес 90+5 - Олександр Сваток 25, Богдан Михайличенко 75, Дмитро Хомченовський 90+5


Одразу після матчі мукачівський півзахисник поспілкувався з кореспондентом "КОМАНДИ".
 
- Ігор, матч з Карпатами йшов до нічиєї ...
 
- Ми до останнього вірили, що зможемо перемогти. Нам три очки були дуже потрібні. І Зоря таки домоглася свого. Матч, як і завжди у Львові був дуже складним, але в той же час і цікавим, адже футболісти грають для вболівальників, які, сподіваюся, отримали задоволення від минулої гри. Забити могла, як одна, так і інша команда, але нам вдалося використати на одну помилку більше, ніж супернику. Хочу привітати Зорю з таким результатом. Тепер, з хорошим настроєм будемо готуватися до поєдинку Ліги Європи проти Браги.
 
- Твій гол вийшов в якійсь мірі спонтанним?
 
- У таких ситуаціях завжди можна розраховувати на випадок. Від Діми Хомченовського пішла флангова передача, м'яч від захисника відлетів трохи назад, мені залишалося лише влучити в кут. Вийшло (посміхається). Хоча такого роду ситуації ми часто відпрацьовуємо на тренуваннях.
 
- Було відчуття, ніби за плечима у вас і не було поєдинку Ліги Європи трьома днями раніше, настільки добре команда рухалася.
 
- Насправді непросто грати в такому режимі, але ми всі розуміємо, що іншого виходу у нас немає. Ми хочемо вдало виступити в чемпіонаті країни, поборотися за вихід в груповий раунд Ліги Європи, тому намагаємося працювати на максимумі.
 
- Наскільки зараз Зоря готова до сезону?
 
- У нашій команді відбулося багато змін, тому не все ще гладко із порозумінням, але я бачу, що з кожним матчем ми додаємо.
 
- Перший поєдинок з Брагою пройшов не повністю на вашу сценарієм?
 
- Так. У португальців сильна команда, з хорошою лінією атаки, тому важливо було не дати їм розбігтися, оскільки вони добре використовують свої моменти. Не все у нас виходило, але головне, що Зоря проявила характер і не опустила руки, що дозволило уникнути поразки.
 
- Як зараз оціниш шанси Зорі на вихід в наступний раунд Ліги Європи?
 
- Нічийний результат залишає нам непогані шанси на загальну перемогу. Може бути, за рахунок виїзного голу супернику віддам 51 відсоток, а Зорі - 49. Можу обіцяти одне: наша команда в Португалії буде налаштовуватися тільки на максимальний результат і віддасть для перемоги всі сили.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 517 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: