Головна » Усі публікації » у світі » Харатін двічі забив "Клужу"
15:26
Харатін двічі забив "Клужу"
У черговому спарингу на зборі в Словенії команда Юрія Вернидуба поступилася румунському Клужу.

Харатін двічі забив
Без сумніву, наставнику Зорі Юрію Вернидуб буде, що сказати своїм підопічним після контрольного поєдинку з румунським Клужем. Незважаючи на статус матчу, навіть у спарингу пропускати чотири м'ячі, все-таки, забагато для бронзового призера чемпіонату України, який поступився п'ятій команді Румунії. Чотири м'ячі і більше Зоря не пропускала майже два роки.
 
Одним з кращих в складі українського ФК виявився Ігор Харатін, який відзначився дублем. Не дарма наставник Зорі бачить в цьому півзахиснику величезний потенціал. І як одного разу сказав Юрій Вернидуб - виклик в збірну України Харатіна - справа часу. Ще один точний постріл на рахунку Дмитра Безбородько. У підсумку, - 3:4.
 
Відзначимо, що в останній раз Зоря пропускала чотири і більше м'ячі в жовтні 2015 го, коли в поєдинку чемпіонату поступилися Шахтарю - 1: 7.
 
Зоря: Лунін, Чечер (Шершень, 84), Пилявский (Сваток, 73), Опанасенко, Гречишкін (Заіменко, 84), Гордієнко (Сухоцький, 73), Харатін, Луньов (Леонідас, 78), Калитвинцев, Сілас (Прийма, 73 ), Пауліньо (Безбородько, 78).
 
Наступний контрольний поєдинок Зоря проведе 7 липня з сербським клубом Вождовац.
Категорія: у світі | Переглядів: 955 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: