Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Харківський «Металіст» завершує підготовку до сезону
22:58
Харківський «Металіст» завершує підготовку до сезону
Підопічні Олександра Севідова провели третій матч із закарпатськими клубами.

Підопічні Олександра Севідова провели третій матч із закарпатськими клубами.

Нагадаю, гранд українського футболу проводить тренувальні збори на Срібній землі. Насамперед, пов’язано це з двома аспектами. Перший – Севідов екс-наставник «Говерли», тож наш край знає добре. «Умови для підготовки тут хороші, принаймні в «Камелоті». Два трав’яні поля, одне – штучне. Клімат сприятливий. Уявіть собі тільки, що ж сьогодні відбувається в місті-мільйоннику. А от спаринг-партнерів не вистачає. Харчування на рівні, я навіть лікаря попросив його трошки врізати. Проживання… Одним словом все гаразд»», - зазначив Олександр Володимирович. Другий – у «Металіста» наразі, ні для кого не секрет, матеріальне становище залишає бажати кращого. Ба, більше того, коуч вирішив не ризикувати з відкриттям шенгенських віз для 5-6 гравців, мовляв, можемо, не встигнути.

Отже, перший матч із «Мукачевом», тим, що ДЮФК. Хороше протистояння, але Ви розумієте: про клас чи то дисципліну говорити не доводиться. Рахунок 6:0. Футболісти з міста над Латорицею вразили в хорошому значенні цього слова. Це молода команда, яка була б в лідерах другої ліги України. Але тягатись із харків’янами поки – зась.

Другий поєдинок із перечинськими «Карпатами». Цей матч позаплановий, скоріше благодійний. «У такий складний час єдине, що об’єднує народ – футбол. І це я говорю без перебільшень. На Перечинщині славні футбольні традиції, тамтешні жителі обожнюють улюблену гру всього світу через призму місцевої команди. «Металіст» і «Карпати», останні не львівські, з якими доведеться помірятись у першому турі Прем’єр-ліги, а перечинські – хороші, зіграні, проте обласні, а не всеукраїнські»», - коментує Олександр Севідов.

Третє - рандеву з лідером, поки-що, вищої ліги обласного чемпіонату – ФК «Ужгородом». «Уже в першому таймі було зрозуміло, команда Іваниці міцний горішок. І я пояснював своїм гравцям – прохідного двору не буде. Навпаки, у нас десь в очі кидались, якщо не двори, то провулки точно. Видно, ця команда найбільш злагоджена», - говорить наставник «Металіста».

Щодо самого матчу. У Севідова достатньо ресурсу, аби виставити різні склади у різних таймах. Тренер «Ужгорода» збирав хлопців і з інших команд, які виступають у першій лізі області. Зрозуміло, аби хтось травми не зазнав і був у хорошій готовності - тактичній і фізичній на матч заключний у першому колі. Той, що з «Дийдо». Рахунок нині з «Металістом» прогнозований – 5:0.

«Не скористатись нагодою – зіграти матч з «Металістом» ми не мали права. У такий спосіб хлопці зможуть спуститись на землю і реально оцінити свої можливості. Попереду перерва майже у два місяці. Розслаблятись не можна. А ще матч останнього туру першого кола з грандом Берегівщини та й вищої ліги також – ФК «Дийдо». Тому завдання перемогти чи зіграти на максимум ніхто не ставив. Це було своєрідне тренування», - сказав віце-президент ФК «Ужгород» Богдан Андріїв.

Команда Севідова виїжджає з області 11 липня. Напередодні проведе ще матч із професійною командою Угорщини. Аби не зламати язика пан Севідов її назви не озвучив… Ми, у свою чергу, пальці не зламаємо, тож за 2 дні обов’язково повідомимо про результат завершального польоту з Ужгорода. До слова, поки у всіх поєдинках «Металіст» не пропустив жодного голу.

Віталій БІРОВЧАК

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 776 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: