Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Хет-рик Міговка і перемога юнаків "Севлюша" (ФОТО, ВІДЕО)
16:05
Хет-рик Міговка і перемога юнаків "Севлюша" (ФОТО, ВІДЕО)
Про те як виноградівські юнаки вдруге в сезоні здолали команду з міста імені низинних берегів читайте далі.

Хет-рик Міговка і перемога юнаків Нещодавня виїзна перемога «Мункача» в Поляні могла вселити в душі гравців будь-якої команди тривогу. Що й казати команда з міста над Латорицею в нечисленних матчах другого кола вже забила 14 голів. Однак у цьому році молодіжний «Севлюш» дуже важко вивести з рівноваги локальними успіхами конкурентів, адже й підопічні Івана Бровдія в другому колі вже також наколотили аж 13 м’ячів.

Левова частка голів була забита посередині цього тижня, коли на стадіон «Юність» прийшли найвідданіші фани. Початок матчу не віщував нічого поганого для берегівців, які відбивались від настирних атак опонентів і намагались не менш гостро контратакувати. Утім, перший дзвіночок для них задзвенів уже на 2-й хвилині, коли Ломага середнім пасом у штрафний майданчик вивів на хорошу ударну позицію Міговка. Михайло намагався пробити з ходу, та м’яч не ліг як слід на ногу й полетів повз праву стійку.

Трохи згодом нова атака правим флангом, яку розпочав Петро Монда й завершив Міговк. Михайло вчергове звільнився від опіки опонента й влучив під дальню ліву стійку – 1:0. Через три хвилини Міговк знову вибіг на воротаря на завершенні атаки по центру, та цього разу пробив повз ліву стійку. Ще через три хвилини гості загострили ситуацію лівим флангом зі зміщенням до центру й влучили в правий кут. Марушка вчасно змістився й зміг відбити цей постріл. На 30-й хвилині нове загострення від господарів по центру, на завершенні якого на удар Міговка зреагував зовсім не голкіпер, а ліва стійка. Далі добивав Монда, та після удару Петра круглий оминув праву стійку з зовнішнього боку воріт.

На старті другої половини матчу, на 40-й хвилині, підопічні Людвіга Тара могли відзначитись зі стандарту, коли після навісу з кутового вони пробивали з правого краю штрафного майданчика, та Марушка змістився й зреагував на цей постріл. Ще гостріше було біля протилежних воріт через три хвилини. Ломага навісив із лівого флангу на одинадцять метрів на Попова й Ігор ударом головою спрямував м’яч над воротарем в рамку воріт неподалік лівої дев’ятки, та берегівців від голу врятувала поперечина, від якої круглий вилетів у поле, після чого Яцкулинець головою додавав його у ворота, та цього разу на удар Сергія  зреагував страж берегівських воріт.

На 45-й хвилині комбінація правим флангом за участю Монди, Яцкулинця, Міговка, завершилась пасом останнього з них на Ороса. Роман вибіг на воротаря та пробив як повз нього, так і повз праву стійку. Та в одній із наступних атак за партнера виправився Міговк, який пострілом із лінії воротарського майданчика замкнув простріл із лівого флангу від Яцкулинця – 2:0.

Не встигли опоненти як слід відійти від гольового шоку, як ті ж дійові особи реалізували ще одну нагоду. Цього разу на завершенні атаки лівим флангом Яцкулинець віддав коротко на Міговка й Михайло влучив точно під дальню стійку, оформивши трійку на табло та власний хет-трик – 3:0.

Доповнив розгром опонентів Монда, який завершив наступальні дії лівим флангом від своїх партнерів точним ударом під дальню стійку – 4:0.  

Наразі у виноградівців буде півтора тижневий відрізок, щоб у активному відпочинку підготуватись до двох важких і вирішальних матчів в Іршаві проти «Бужори» та на рідному стадіоні «Юність» проти головного подразника й діючого чемпіона вищої ліги «Мункача». У мукачівців перед матчем із головним конкурентом будуть цілком прийнятні двобої в Минаї та вдома з «Береговом», під час яких думки гравців із міста над Латорицею все ж будуть у Виноградові. Що стосується берегівців, то їм цілком до снаги реабілітуватись за останнє фіаско вже наступної суботи, коли вони на рідній «Дружбі» в Берегові гратимуть із прямим конкурентом за бронзовий комплект нагород. Тільки перемога в тому матчі над іршавцями поверне підопічним Людвіга Тара шанси на боротьбу за бронзові нагороди з «Оболонню», «Середнім» та «Бужорою».       
 
 
Арбітр – Василь Готько
Асистенти – Василь Балог та Маряна Сухан
4-й арбітр – Мирослав Гала
делегат ФФЗ – Йосип Шитєв
 
місто Виноградів, стадіон «Юність», +28 градусів, ясно,  200 глядачів
 
«Севлюш» Виноградів – «Берегово» – 4:0
 
Голи: Михайло Міговк, 12, 48, 52, Петро Монда, 65.   
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 948 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: