Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Хет-рик Жоффчака і перемога Минаю (ФОТО)
20:36
Хет-рик Жоффчака і перемога Минаю (ФОТО)
Вопак був близький, щоб відібрати очки у ще одного лідера першості, але не вистояв.

Хет-рик Жоффчака і перемога Минаю (ФОТО) Гра з самого початку проходила за переваги гостей, які переважали свого суперника за підбором гравців, але цього не скажеш про самовіддачу та концентрацію. За рахунок останніх двох компонентів Вопак і тримав оборону своїх воріт і час від часу вибігав у контратаки.

Відмінну нагоду втратив Жоффчак, після прострілу Лукіяника справа, пробив з семи метрів вище. А згодом гості самі привезли собі небезпеку, коли Фаринича обікрав Пребуш, і вийшов сам на сам та Ковач відбив його удар ногою. Ще за мить подачу з штрафного замикав Анатолій Лукачина, але пробив з шести метрів вище рамки.

Велике захоплення атакою давало простір для швидких нападників жовтих. Так Хоменко з своєї половини поля втік на побачення з Ковачем, але Іван знову виходить переможцем в дуелі. Біля протилежних воріт Назаренко подав у штрафну, де Микуляк з шести метрів пробивав головою та чудову реакцію продемонстрував Готра.

У другому таймі зелено-білі ще з більшою активністю тероризували оборону суперника. На 50-ій хвилині Жоффчак трохи повозившись з м’ячем перед штрафною невідпорно пробив з 20 метрів. 1:0.   

Через п’ять хвилин Хоменко відгукнувся на довгу передачу капітана, на швидкості втік від захисників та Ковач вискочив з карної зони і збив форварда перед штрафною. Сам постраждалий і виконав стандарт, точним ударом зрівнявши рахунок у зустрічі. 1:1.

Могли підопічні Вудмаски і вийти вперед. Балажинець не вдало прикрив корпусом м’яч на лінії штрафної, Хоменко підхопив круглого і пробив з восьми метрів та Ковач в черговий раз врятував свої ворота. Атаку правим флангом Машталір завершив передачею у штрафну, де Федак пробивав в один дотик з 12 метрів та воротар на місці.

На 72-ій хвилині Нергеш з правого краю штрафної прострілив вздовж воріт, а Жоффчак з двох метрів забиває свій другий м’яч. Третій гол у ворота Готри вийшов досить курйозним. Плиска вибиваючи п’ятку потрапив у свого ж гравця, м’яч відскочив до Багрія, і той відкотив під удар Микуляку, який пробив у дальній кут. 1:3.

Під завершення гри Нергеш знову прострілював у штрафну та Роман Плиска намагаючись перервати передачу зіграв рукою у штрафній. Пенальті взявся пробивати Віктор Жоффчак, який прицільно пробив у лівий кут. Готра вгадав напрям, але не дотягнувся. 1:4.

У паралельному матчі на «Автомобілісті» господарі отримали технічну перемогу над «Белфастом», який перед початком матчу не мав карток своїх гравців. Тож за тур до завершення чемпіонату стали відомі володар золотих нагород – «Автомобіліст», та срібних – «Минай».

Завтра, 22 жовтня, у Галочі зійдуться «ЕКО» та «Трансвуд-УжНУ», які ведуть боротьбу за третю сходинку.   
 

Арбітр – Юрій Бобаль
Асистенти – Роман Сенишин, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
ФК «Вопак» - ФК «Минай» 1:4

Голи: Хоменко, 55 – Жоффчак, 50, 72, 85, Микуляк, 80.

Вопак: Михайло Готра, Анатолій Лукачина, Сергій Машталір, Тарас Плиска, Роман Плиска, Олексій Хоменко (Анатолій Лагоцький, 72), Анатолій Сегедій, Євген Обдирко (Юрій Чульба, 31), Стефан Федак, Олег Дудись, Віталій Пребуш.
Тренер – Валерій Вудмаска.

Минай: Іван Ковач, Едуард Дзьоба (Андрій Микитишин, 63), Андріан Бабич, Микола Гібалюк, Ярослав Фаринич (Рудольф Балажинець, 46), Едуард Нергеш, Віктор Жоффчак, Владислав Микуляк, Євгеній Лукіяник, Олександр Назаренко, Михайло Дудаш (Костянтин Багрій, 57).
Тренер – Вячеслав Пінковський.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 1079 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: