Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Хотіли, але одного бажання не вистачило
13:44
Хотіли, але одного бажання не вистачило
В останньому 18-тому турі Першої ліги Східної Зони зустрілися футбольні команди Тересви та Тернова.

Хотіли, але одного бажання не вистачило Інтрига до початку матчу лише наростала, адже в паралельному матчі грали СК «Тячів» та «Карпати» Дубове, в якому теж результат був важливим тому, що якщо б «містяни» програли, а Терново виграло, то лідер у таблиці б змінився.  Або ж «золотий матч» між цими командами у випадку однакової кількості очків.   

На 5-ій хвилині лідер команди і капітан Тернова Микола Рус завдав сильного удару з-за меж штрафної зони, але голкіпер на місці. Перші хвилини матчу контролюють гості і створюють момент за моментом. Але на 10-ій хвилині гостра атака господарів закінчилася стандартом біля воріт Пахомова та Юрій відбиває удар футболіста Тересви. На 12-ій хвилина матчу Бенко Михайло вривається в штрафну площадку гостей і завершує навіс справа - 1:0. 

Не більше 10-ти хвилин знадобилось гостям, щоб зрівняти рахунок. Микола Рус завдав удару з штрафного крізь стінку, гол зрівняв шанси на перемогу - 1:1.  

Темп гри після другого голу значно вщух. Курйозним моментом обернувся другий гол господарів - мяч влучивши в спину гравця Тересви відбився в перекладину, голкіпер не розуміючи, що коїться просто дивився, як Михайло Бенко робить дубль - 2:1.  

Не довго раділи господарі, адже вже через дві хвилини, а саме на 34-ій, Микола Рус вирішив не поступатися в кількості дублів в першому таймі і забив свій другий гол. Рахунок 2:2 протримався аж до кінця першого тайму. Ще декілька штрафних ударів стали лише розминкою для голкіперів.    

Вже на початку другого тайму Тересва забиває свій третій гол, відзначається Мокан Михайло, але перед цим боковий підняв офсайд. Результат гол не змінив 2:2.  99 номер Тернова, а саме Рус Максим через декілька хвилин отримує другу жовту і був вилучений з поля на 51-ій хвилині. Відразу ж після цього був забитий третій гол у ворота Пахомова. Михайло Мокан все ж таки забив у цьому матчі вивівши свою команду вперед - 3:2 рахунок на табло. 

Таким він протримався цілих 20 хвилин допоки Лукіяник не зрівняв рахунок. Надалі до самого кінця гри команди старалися збільшити перевагу, головний спонсор Тересви Мезей Іван Іванович з трибуни вболівав за своїх. Але перемогти так і не судилося. Команди розійшлися в рівній боротьбі з рахунком 3:3. 

Позиції в турнірній таблиці теж не змінилися  Перше місце зайняв спортивний клуб Тячів, Терново - друге, Вишково - третє, Марамуреш - четвертий, Тересва - п'ята.      


 ФК «Авангард» (Тересва) – ФК «Терново» – 3:3

Голи: Михайло Бенко, 12, 31; Михайло Мокан, 54 – Микола Рус, 20, 34; Євген Лукіяник, 73.

ФК «Авангард» Тересва : Бедей Артьом, Мотрин Юра, Маріна Микола, Бенчак Василь, Бенко Михайло, Добош Іван, Дебич Іван, Кодря Максим, Габорець Василь, Дочинець Роман, Мокан Михайло. 
Головний тренер – Габорець Василь Васильович
Президент клубу – Грабарь Ігор Іванович

ФК «Терново»: Пахомов Юрій, Богаткін Назарій, Бодня Валерій, Яворів Ярослав, Лукіяник Євген, Лембак Анатолій, Каптола Роман, Рус Микола , Лазарчук Роман, Притара Назарій, Рус Максим   
Заміна: Апіян Артур, Апіян Арман, Яворів Олег
Головний тренер – Яворів Олег Зіновійович
Президент клубу - Дьолог Віктор Іванович 

Попередження: Дебич, 17; Лазарчук, 24, Богаткін, 42; Рус, 49; Дочинець, 65; Бенюк, 67; Мокан, 77; Шоляк, 83.

Вилучення: Іван Дебич, 37 (друге попередження) –  Рус, 51 (друге попередження).
Микола Маргіта

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 597 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: