Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Хуст наближається до лідерів
19:48
Хуст наближається до лідерів
30 липня в Іршаві пройшов матч 13-го туру в якому зустрілись ФК «Бужора» та ФК «Оболонь».

Хуст наближається до лідерів Незважаючи на спеку команди розпочали гру досить активно. Хустяни на перших хвилинах тайму двічі змусили сильно похвилюватись місцевих вболівальників, спершу ледь не вивівши свого нападника Миколу Вурсту сам на сам з воротарем та боковий арбітр зафіксував офсайд, а вже через декілька хвилин Олександр Браєр прорвавшись по правому фланзі завдав потужного удару та на заваді стала хороша реакція воротаря Бужори Василя Ігнатишина.
В свою ж чергу іршавчани тільки  захищатись не бажали і на 15 хвилині дальнім пасом вивівши Михайла Брича на ударну позицію ледь не повели в рахунку, та 10 номер Бужори пробив вище воріт. Однак, це ніяк не вплинуло на настрій нападника, адже протягом наступних 5 хвилин Брич ще тричі був на вістрі атак Бужори. Але забити йому так і не вдалося.
В середині тайму хустська «Оболонь» все частіше була в захисті і при цьому майже не створюючи нічого путнього в нападі.. А от Бужора за підтримки домашніх трибун все більше намагалась контролювати м’яч і більшими силами йти вперед, створивши декілька разів гострі моменти.
Такий розклад справ на полі змінила одна неординарна ситуація на 35 хвилині, відібравши м’яч у захисті гравець Оболоні майже з власної воротарської зони вибиває м’яч за середину поля, де першим на місці опиняється Микола Вурста, до речі, який вдало скористався помилкою захисників, що намагались  створити  штучний офсайд, вийшов сам на сам з воротарем, і не схибив. Перший гол в зустрічі, Оболонь попереду, а трибуни розриваються від «несхвальних» криків в сторону арбітрів мотивуючи тим що ніби був офсайд.
Під кінець тайму Бужора намагалась відігратись але щось вдалого та гострого у воріт хустян не створили.
Друга половина зустрічі розпочалась так ніби перерви й не було, Бужора відразу кинулась відігравати м’яч зосередивши більшість футболістів на половині суперника, а от Оболонь знов грала на контратаках, час від часу підловлюючи іршавчан на помилках. Сама ж гра ставала більш агресивною та травматичною. Арбітр протягом 10 хвилин роздав чотири жовті картки дві з яких отримав Сергій Панця і відповідно автоматично червону.
Варто відмітити, що в меншості хустяни не відійшли в захист, а й далі намагались гостро атакувати. Натомість Бужора в свою чергу за 20 хвилин другого тайму створила тільки один дійсно голевий момент. Після виконання стандарту Михайло Бізіля ледь не забив пробиваючи головою, однак м’яч полетів вище воріт. У відповідь на 70 хвилині матчу Михайло Вурста знов мав чудову нагоду забити другий гол, та пробив поруч з правою стійкою.
Розуміючи, що часу залишається все менше, гравці Оболоні намагалися тягнути час вдаючись до симуляції, але й варто зазначити, що Бужора  часто досить грубо атакувала. За такої гри чекати на жовті картки довелось не довго. Вже на 85 хвилині Євген Сорока грубо атакує воротаря Оболоні і заслужено отримує жовту картку, як не прикро вона виявилась другою і команди будуть грати за рівних складів.
За одну хвилину до завершення основного часу Річард Петрушко, який вийшов на заміну, вдало обіграє захисника по правому фланзі і з 10 метрів чітко пробиває по воротах. Цей гол і поставив логічну крапку в грі, хустяни збільшують переможну серію, а от іршавчани мають над чим задуматись.
 
Арбітр: Юрій Бобаль
Асистенти: Ігор Гарлач, Денис Дудаш.
 
ФК «Бужора» Іршава – ФК «Оболонь» Хуст 0:2

Голи: Вурста Микола, 35, Петрушко Річард, 89.
 
ФК «Бужора» : Ігнатишин Василь, Староста Володимир, Качур Василь, Сорока Євген, Симканич Василь, Бровді Іван, Бізіля Михайло, Глеба Юрій, Томич Володимир, Брич Юрій, Брич Михайло.
Запасні: Горзов Мирослав, Стільник Василь, Світлик Микола, Химинець Іван, Гриць Василь, Порайда Михайло, Довгінко Іван.
Тренер: Рацин Михайло
 
ФК «Оболонь»: Бучок Ярослав, Панця Сергій, Алексик Михайло, Росоха Микола, Вурста Микола, Браєр Олександр, Мадяр Ярослав, Пилип Василь, Міллер Віталій, Пилип Ігор, Мункачі Йосип.
Запасні: Драгула Віктор, Пилип Роберт, Вайнраух Антон, Гера Василь, Форкавець Тарас, Фляшко Олександр, Симулик Віталій, Барна Даніел, Петрушко Річард.
Тренер: Браєр Олександр
 
Попередження: Сорока Євген, 52, Бровді Іван, 55, Алексик Михайло, 55, Глеба Юрій, 61 - Панця Сергій, 30, Пилип Ігор, 82, Пилип Роберт, 89.
 
Вилучення: Сорока Євген, 85 - Панця Сергій, 58.
Анатолій КОСТЮХ
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1038 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: