Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Хуст Сіті" на виїзді поступається "Рубікону"
15:02
"Хуст Сіті" на виїзді поступається "Рубікону"
У третьому турі Другої ліги України закарпатська команда зазнає першої поразки у чемпіонаті.

На старті зустрічі Василь Луців завдавав удару з 15 метрів, воротар господарів Пацкан забрав. Значно гостріше було на 14-ій хвилині, у ході швидкої атаки Станкович вивів Петра Луціва на ворота, але той пробив у дотик заслабо у руки голкіперу.
 
Хуст відчував себе досить впевнено і здавалось знаходився ближчим до голу, але Рубікон на 27-ій хвилині чи не першим ударом у рамку забив. Після подачі справа від Уманця на дальній стійці Калайтан перестрибнув Мердєєва і головою розстріляв ворота - 1:0.

Далі кияни могли забивати ще. На 35-ій хвилині Ісадченко вирвався практично один в один, однак не зміг переграти Леванідова. Наставник хустян одразу відреагував на це і провів заміну.

На 40-ій хвилині Станкович зі штрафного з 20 метрів цілив у дальній кут, але воротар парирував удар закарпатця. За хвилину Василь Луців завадив голкіперу зіграти на виході й Іванов додавав головою у ворота та захисник вибив м'яч з лінії воріт.

Наприкінці тайму господарі провели гол у роздягальню - Ісадченко подав зі штрафного з правого флангу, а Калайтан знову виграв верхову боротьбу і підправив м'яч у дальній кут - 2:0.

У перерві Циткін зробив заміну та переставновки на полі - Павлич із центру поля перемістився на лівий край захисту, де грав Лєсунов, якого змінив нападник Повхан.

На 71-ій хвилині Боднарук подав з лівого краю, а Станкович ударом зльоту з 8 метрів відіграє один м'яч - 2:1.

Та за дві хвилини Іванов збиває Уманця у своїй штрафній і арбітр призначає пенальті. Тищенко знову доводить перевагу Рубікона до двох голів - 3:1.

На 85-ій хвилині Василь Луців пробив з 19 метрів у лівий кут, Пацкан відбив. На 88-ій хвилині свіжий Стрілець пробивав з розвороту з 13 метрів, але в руки голкіперу.

Хуст зазнає першої невдачі у чемпіонаті. Не зумівши забити першими і після пропущених двох голів у першому таймі закарпатцям не вдалося налагодити гру у нападі. 

Наступний матч Хуст зіграє у четвер, 22 вересня, у Кременчуці проти Кремня-2.


"Рубікон" - "Хуст Сіті" 3:1

Голи: Калайтан, 27, 45, Тищенко, 74 (пен.) - Станкович, 72.

Рубікон: Пацкан Євген, Коваленко Ілля, Швець Богдан, Давиденко Даніїл, Сухомлинов Рудольф, Дорошенко Владислав, Ісадченко Нікіта, Уманець Артем, Сахнюк Віктор, Калайтан Антон, Тищенко Максим.

Хуст: Леванідов Владислав - Мердєєв Вадим, Іванов Владислав, Романенко Андрій, Лєсунов Владислав (Повхан Іван, 46) - Вагін Ігор, Павлич Богдан - Станкович Іван (Стрілець Артем, 84), Луців Василь, Приходько Назар (Іван Боднарук, 35) - Луців Петро
Запасні: Бучок Ярослав, Бєліменко Арсен, Пилип Микола, Фляшко Михайло, Мороз Віталій.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 378 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: