Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Хуст" вибуває з Кубку ААФУ
08:35
"Хуст" вибуває з Кубку ААФУ
На домашній арені хустська команда знову зазнала мінімальної поразки і вилітає на ранній стадії з Кубку України серед аматорів.

Перед другою зустріччю в аматорському Кубку у хустян відбулись деякі зміни у стартовому складі - через травму пропускав гру захисник Микола Ількович, у запасі залишився нападник Михайло Фляшко. Їх у старті замінили 19-річні одеські півзахисники Цебелюк та Македонський.

Після виїзної мінімальної поразки 0:1 підопічним Щербакова потрібно було відіграти цей незначний гандикап. Однак впродовж першого тайму господарі не вирізнялись організованими діями у нападі. Єдиний форвард 18-річний Повхан шукав вільні зони, але загострювати ситуацію біля чужих воріт не вдавалось, а своєчасної підтримки від партнерів він відчував рідко. Це змусило наставника Хуста вже в середині тайму випустити на поле головну ударну силу своєї команди Фляшка. Та кардинально на гру в атаці це не вплинуло. Благо-Юність вміло тримали оборону, а в своїх випадах діяли гостріше за суперника, завдавши більше ударів по воротах.

А наприкінці тайму вкидання ауту на лівому краї від гостей завершилось прострілом у центр карної зони, де Москалик виявився найспритнішим і у дотик переправляє м'яч у ворота - 0:1.  

Це значно ускладнило задачу хустян і по такій грі вже мало хто вірив у їхній камбек. У другій половині гри вони трохи активізувались на чужій половині поля, однак найбільш небезпечний момент виник лише на 57-ій хвилині, коли шкіряний дійшов до Фляшка у штрафну і Михайло пробивав з 10 метрів, але влучив у стійку.

Надалі всі намагання команд створити бодай якісь гострі моменти здебільшого зазнавали невдач. Дальні постріли та багаточисельні стандарти Хуста були малоефективними, тож вони знову зазнають поразки і припиняють боротьбу у Кубку України серед аматорів. 


Арбітр: Козак Т. Асистенти: Фредина Р., Патик О. (усі – Львівська обл.).

«Хуст» - «Blago-Юність» 0:1

Голи: Москалик, 45.

Хуст: Владислав Сидоренко - Роберт Пилип, Володимир Корнутяк, Владислав Іванов, Василь Гнепа (Віталій Юришка, 76) - Богдан Павлич, Владислав Хайнас, Роман Цебелюк (Михайло Фляшко, 28), Микола Пилип, Сергій Македонський - Іван Повхан 

Blago-Юність: Михайло Макогон – Андрій Канюк, Ігор Подолюк, Ігор Долотко (Роман Третяк, 83), Віталій Турчанський – Святослав Лаврук (Андрій Кукурудз, 89), Андрій Вацеба (Іван Романчук, 90), Роман Курташ, Владислав Танчин, Назар Герин (Роман Гудак, 76) – Роман Москалик (Олег Павлюк, 80).

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 498 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: