Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Хуст" вириває нічию у Новоград-Волинську
13:57
"Хуст" вириває нічию у Новоград-Волинську
Гол на завершальних хвилинах зустрічі від Петра Луціва дозволяє уникнути поразки хустській команді.

У цій грі наставник Хуста не міг розраховувати на Павлича, який заробив вилучення у попередньому матчі. 

Впродовж першого тайму Звягель володів територіальною перевагою та в обох колективів значно краще виходило руйнувати, ніж створювати моменти.

Починаючи з 38-ї хвилини господарі провели цілу серію стандартів біля воріт хустян. В одному з епізодів врятував Леванідов, в іншому захисники заблокували удар зблизька, проте на 41-ій хвилині вже ніхто не зміг зарадити голу, після подачі зі штрафного метрів з 26 від Червінського - 1:0. Воротар не розрахував відскок, очікуючи, що м'яч покине поле. 

У другому таймі вже Звягель на повну відпрацьовував у захисті, стримуючи атакувальний порив хустян.

На 54-ій хвилині своє невдоволення діями арбітра (не випускав в поле Луціва, якому надали допомогу лікарі) висловив Циткін, за що отримав дуже швидко дві жовті, і як наслідок червону.

На 64-ій хвилині Стрілець завдав небезпечного удару з 10 метрів, воротар відбив за межі поля. Подачу з кутового міг завершити Фляшко та пробив вище практично впритул до воріт. На 78-ій хвилині Михайло втік від захисників і мав чистий вихід один в один, але пробити Омелянюка з кількох метрів не зміг.

Та фінальний штурм хустян все ж увінчався успіхом - на 90-ій хвилині пішла подача у штрафну на Фляшка, який прострілив, а Петро Луців переправив м'яч у ворота - 1:1.

Це вже четвертий гол для Петра, і дев'ятий загалом для сімейства Луцівих, із чотирнадцяти командних.

Тож два різні тайми у яких команди домінували по черзі, і як підсумок нічия. Хуст цілком міг розраховувати і на більше, якби реалізація у Фляшка була трохи кращою.

У наступному турі закарпатці прийматимуть вдома лідера Другої ліги Ниву Бузову.


"Звягель" - "Хуст" 1:1

Голи: Червінський, 42 - П. Луців, 90.

Звягель: Омелянюк Андрій, Гаврилюк Назар, Гук Ігор, Кузнєцов Євгеній, Червінський Денис, Скидан Валерій, Ващишин Артур, Авер'янов Максим, Фесенко Андрій, Лавренюк Олександр, Нікітчук Валерій.

Хуст: Леванідов Владислав - Лєсунов Владислав, Іванов Владислав, Тихненко Ігор, Мердєєв Вадим (Стрілець Артем, 25) - Вагін Ігор, Нечосов Євген (Приходько Назар, 57), Станкович Іван (Боднарук Іван, 81), Пилип Микола (Фляшко Михайло, 57), Луців Василь - Луців Петро
Запасні: Бєліменко Арсен, Романенко Андрій, Андріца Артем, .

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 322 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: